site xnxx india motel footjob. wifelovers

Как да поддържате офиса си организиран?

0

За повечето хора претрупаното работно пространство води до „претрупан“ ум. Организираното бюро и офис не само ще изглеждат по-привлекателно, но и ще ви мотивират да се захванете за работа, особено след като няма да се налага да изчиствате купчини хартия и боклуци ежеседмично, за да си свършите работата.

Ето няколко идеи, чрез които да се справите с организирането на всички класьори, папки, химикали, кламери и лични вещи в офиса ви.

Махнете всичко от бюрото

Уверете се, че имате достатъчно място за изпълнение на задачите си, като държите всичките си документи, консумативи и други документи прибрани в рафтове наблизо.

Проектирайте стена с плаващи рафтове

Плътно подредените и масивни мебели затрупват малките пространства, затова монтирайте бюро точно до стената и инсталирайте система за нареждане на вещите си. Прикрепете толкова рафтове, колкото са ви необходими, за да съхранявате правилно вашите консумативи, книги и други задължителни пособия в офиса.

Изчистете офиса си

Премахнете бъркотиите, отървете се от всичко, от което нямате нужда или не искате. Огледайте се. Какво не сте използвали отдавна?

Съберете и преразпределете

Съберете всеки елемент, който не е там, където му е мястото, и го поставете там, където трябва да бъде.

Създаване на работни зони

Решете какъв вид дейност се случва във всяка област на вашия офис. Сигурно ще имате основно работно пространство (най-вероятно бюрото ви), зона за документи (шкаф за папки, кламери и други) и т.н.

Поставете подходящото оборудване и консумативите така, че да бъдат разположени в подходящата зона колкото е възможно повече.

Дръжте вашия списък със задачи подръка

Ако все още сте почитатели на химикалката и хартията, уверете се, че винаги сте близо до списъка си със задачи. По този начин ще можете да записвате нови задачи и да задрасквате ангажиментите, с които вече сте се справили.

Подредете консумативите по цвят

Като имате предвид функцията и стила, координирайте цветовете на офиса и своите принадлежности в прозрачни буркани и подходящи контейнери. Възползвайте се от свободното пространство на стената, като ги поставите върху облицовани рафтове, вместо да заемате място на бюрото.

Превърнете хартията в декор

Старите пощенски картички и бележки не трябва да стоят на купчини на бюрото ви. Поставете ги на стената до някои от любимите си произведения на изкуството, за да създадете забавен декор, който ще ви дава енергия и настроение.

Използвайте разделители на чекмеджета

Съхранявайте всички лепящи бележки, визитни картички и флаш памети в различни отделения, за да ги вземете лесно и да ги намирате без проблем.

Окачете табло

Таблата съвсем не са само за училища. Добре поставената и организирана дъска може да помогне на вас и вашите колеги да останете на върха, като поддържате важни номера и напомняния в рамките на полезрението си.

Бъдете близо до това, което ви трябва

Поставете оборудването и консумативите, които използвате най-много, наблизо. Нещата, които рядко използвате, могат да се съхраняват или прибират, така че да не ви пречат по никакъв начин.

Проверка на архивите

Тъй като навлизаме изцяло в ерата на цифровите технологии, необходимостта от съхраняване на хартиени файлове намалява.

Какво може да съхранявате цифрово? Дублирате ли файлове? Може да успеете да премахнете някои от документите и папките на хартия, които сте използвали в миналото. Ако съхранявате файлове на компютъра си, уверете се, че им правите редовно архивиране и преглеждане.

Филтрирайте имейлите си

Някои имейли са важни за четене, други просто не са толкова фундаментални.

Когато използвате филтриращата система за етикетиране на различни типове имейли, вие знаете кое е с приоритет и на кого да отговорите първо. Това ви спестява много време и лутане в огромно количество информация!

Оправяйте бюрото си ежедневно

В края на деня винаги отделяйте време за едно бързо оправяне, за да имате чист старт на следващия ден.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal