Как да определим „паричните зони“ в жилището?

Последователите на учението Фън Шуй твърдят, че във всяко жилище има области, които са отговорни за благосъстоянието. Ако активирате циркулацията на паричната енергия, тогава финансовото състояние определено ще се подобри и всичко планирано ще се сбъдне.

Китайците вярват, че къщата е живо същество, с което се научават да си взаимодействат, в противен случай може да се отърве от неприятните членове на домакинството. Според теорията, жилищата са разделени на секции, всяка от които отговаря за определена област от живота.

Как да намерим място, което да отговаря за материалното благосъстояние

На първо място, трябва да откриете тази мистериозна област. Намира се в югоизточната част на жилището. Компас или смартфон с подобна функция ще ви помогне да определите посоката. Ако нямате полезна джаджа, застанете с гръб към входната врата. Най-далечният ляв ъгъл ще бъде желаното място за захранване.

Ето как трябва да организирате този кът.

Антиквариат
Отсега нататък в магическия ъгъл няма място за стари неща и ценни антики. Те отхвърлят добрата енергия и носят финансови затруднения.

Кош за боклук
Контейнерът за отпадъци в левия ъгъл напълно изключва благосъстоянието на собствениците на апартаменти.

Счупени неща
Те възпрепятстват циркулацията на паричните потоци. За да получите това, което искате, трябва спешно да се отървете от боклука.

Изсъхнали растения
Сухите и мъртви растения в югоизточната част на апартамента блокират финансовото поле на паричната зона.

Хладилник
Този домакински уред влияе на енергията на богатството с постоянните вибрации. Преместете го в друга зона и ако това не е възможно, поддържайте го чист и съхранявайте само здравословна храна в него.

Как да активираме паричния сектор?

Има много ритуали за събиране на пари според Фън Шуй.

Цветове
В тази философия за благоприятни цветове се считат черно, синьо, лилаво, зелено. Изберете един от тях и декорирайте зоната.

Дървета
Мечото грозде е страхотно, но не забравяйте да се грижите за него. Изсъхнало растение ще доведе до бедност.

Аквариум
Ако аквариумът е инсталиран в правилния сектор, това също привлича благополучие.

Вода
Водната стихия не само привлича енергията на просперитета, но и я предпазва от негативно влияние. За да направите това, достатъчно е да инсталирате съд с вода. Трябва да се сменя ежедневно, тъй като течността поглъща отрицателната енергия.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени