Как влияе алкохолът на различните зодии?

Знаете ли, че алкохолът влияе различно на всеки от представителите на зодиака? Ето на кой как му се отразява:

За Овните е напълно противопоказно да пият. Имат взривоопасен характер и високите градуси на алкохолните питиета могат да ги превърнат в агресивно настроен човек. Овните най-често пият, за да намалят нивата на стреса. Алкохолът обаче не решава проблемите, а на следващият ден отново се разочароват, този път – от постъпките и изречените думи, допуснати в нетрезво състояние.

Зодия Телец предпочита елитните питиета. Представителите на тази зодия рядко променят алкохолните си привички. Пиенето за тях е цялостен ритуал, посредством който са в състояние да се отпуснат и да размишляват по въпросите от живота.

Близнаците много рядко пият сами, но пък обичат да пият за компания. Трябва да се предпазват от прекомерна употреба на спиртни напитки, защото това може да доведе до неприятни за тях ситуации.

Раците обикновено обичат да пият. Ако изпият чаша алкохол, това ги подтиква да изпият още и още. На тях алкохолът им действа лошо, защото изпадат в депресия и са склонни да се оплакват с часове от своята съдба.

Лъвовете не отказват никога питие. Когато пият, те стават егоцентрични и започват да се хвалят със своите успехи, а може и да обидят тези, с които заедно пият.

За Девите употребата на алкохол е начин да намалят стреса. Не е важно за тях дали са с компания или сами, но стремежът им да се отпуснат преминава често в запой. Трябва да бъдат внимателни с пиенето.

Везните обезателно трябва да имат мярка, защото, ако пият малко се превръщат в душата на компанията, но прекалят ли със спиртните напитки се превръщат в песимисти, които непрестанно мрънкат.

Когато пият, Скорпионите стават открити и се превръщат в добронамерени хора. Когато обаче пият повече от необходимото, стават напълно неконтролируеми. Алкохолът за тях не е противопоказен, но само с мярка.

Стрелците са любители на това да изпробват различни алкохолни напитки, обикновено нямат изявени предпочитания. Пийнат ли – готови са на подвизи и на любовни авантюри, но последствията от всичко това може да се окажат печални.

Алкохолът помага на представителите на зодия Козирог да се отпуснат. Превръща ги в смели, позитивни и енергични хора. Поели по-голямо количество алкохол, започват да се чувстват като свръх човеци. Когато ефектът отмине, отново се превръщат в себе си.

За Водолеите алкохолът е вид антидепресант. Употребяват го, за да променят виждането си на реалността, но трябва да се научат да разграничават това чувство от истинския живот.

Рибите лесно могат да станат зависими от алкохола. Предоставя им увереност и сили. Те не се замислят за последствията, а се стремят да погълнат по-големи количества алкохол.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени