site xnxx india motel footjob. wifelovers

Какво вещае днешното лунно затъмнение

От 19 ноември 2021 година оста на кармичните възли, които отговарят за посоката на съдбата на всеки човек, сменя знаците. Сега в близките две години затъмненията ще протичат по оста Телец – Скорпион. Именно тези съзвездия в астрологията отговарят за въпросите за финанси, самооценка, лична енергия, основа, собственост и сексуалност, пише actualno.com. Ако последните две години бяха свързани с леките и адаптивни Близнаци и Стрелец, получаването на ново образование и търсене на себе си, то Скорпионът и Телецът изискват да се приземим и да се научим да си броим парите.

Интересно е, че кармичният Северен възел ще се измести в Телец, а това значи, че стрелката на компаса ще сочи важността на материалното, твърдата почва и стабилността. Основни промени очакват Телци, Скорпиони, Лъвове и Водолеи – тези знаци ще бъдат в обектива на Вселената и ще могат сериозно да променят живота си. Приятен растеж ще има при Козирози и Деви, а преразглеждане на миналото и прощаване със старата реалност очаква Риби и Раци. Що се отнася до останалите, то затъмненията могат да им донесат смяна на работата, на начина, по който си печелят парите, рефинансиране на заеми, смяна на собственост, продажба на имоти и пр.

Особеност на затъмнението на 19 ноември

Лунното затъмнение в Телец ще протече в съседство до Уран – планетата управител на знака Водолей. Интересно е, че именно този знак отговаря за новите технологии, интернет, дигитализирането, за човешките общности и мечтите. Затова така или иначе затъмнението в прав текст ще намеква, че финансите пряко ще зависят от нови начини на печелене или от интернет.

Ако някой има илюзии, че няма причина да свързва своите доходи с цифровата реалност, то се очаква след 19 ноември отношението му да се промени. Обикновено Уран символизира внезапните промени, прозренията, необичайни или стресиращи ситуации, които сякаш разделят реалността на „преди“ и „след“. Освен това поради влиянието на Уран затъмнението може да донесе загуба на пари или спестявания, което да доведе до разбиране, че е време да се промени отношението към доходите.

Съветите на Вселената

За разлика от разпространеното мнение, че затъмненията са нещо страшно и фатално, не е задължително събитията и промените да са със знак минус и да носят някакви трагични събития. Те носят и щастливи промени, например запознанство с бъдещата половинка, което е предначертано от съдбата, или получаване на нова работа, която ще повлияе успешно на последващата кариера. Но всичко, което се случва в такива периоди, в голямата си част действително е предопределено, и това е опитът, който е необходимо да преживеем и получим. А опитът, както е известно, не може да бъде свързан изключително с усещането за щастието и мира, към които всички се стремим. Времето на затъмненията не е подходящо за вземане на важни решения, тъй като ние не владеем цялата пълнота на картината на случващото се и не можем да предвидим последствията от нашите решения. Отложете всичко важно поне до края на сезона на затъмненията (4 декември) и до приключване на ретроградните цикли на Венера (19 декември 2021 – 29 януари 2022) и Меркурий (14 януари 2021 – 4 февруари 2022). С други думи, към важни действия е целесъобразно да се пристъпи едва след 5 февруари 2022 година.

Колкото по-сериозни са аспектите на затъмненията към наталната (рождена) карта, толкова по-рано започват те да се усещат и толкова по-дългосрочни ще бъдат последиците от промените, които ще донесат. За повечето от нас те ще формират сценарий на събития за 6 месеца или 1 година (ако посрещате рождения си ден в периода на сезона на затъмненията и особено непосредствено в деня на затъмнението). В други случаи, ако са засегнати важни планети и точки в личната ви рождена карта, тази програма ще се формира за 9,5–18,5 години напред. Програма за 18,5 години се заформя при тези хора, които преживяват възвръщане на лунните възли на наталните им места. Това са родените в следните периоди:

Северен възел в Близнаци, Южен възел в Стрелец:

04.12.1945 — 03.08.1947

26.08.1964 — 20.02.1966

17.03.1983 — 12.09.1984

13.10.2001 — 13.04.2003

Програма за 9,5 години се заформя при тези, които преживяват инверсионно възвръщане на лунните възли, тоест когато транзитните лунни възли са разположени огледално на наталните. Това са хората, родени в следните периоди:

Северен възел в Стрелец – Южен възел в Близнаци:

02.04.1955 — 04.10.1956

27.10.1973 — 10.07.1975

01.08.1992 — 01.02.1994

03.03.2011— 30.08.2012

Не забравяйте също, че след кулминацията на лунното затъмнение на 19 ноември ще се озовем в специфичен кармичен период, който се нарича Коридор на затъмненията. Това означава, че всички наши избори, решения и постъпки ще имат висока съдбоносна натовареност и значително ще повлияят на нашето бъдеще, задействайки програма, обхващаща до 18,5 години напред.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal