Ирина Тенчева отслабва с мазнини

Ирина Тенчева се е увлякла по нашумялия напоследък кето режим, според който мазнините са средство за отслабване, дочу HotArena. Менюто на многодетната майка прелива от яйца, сирена и различни видове месо, изключвайки всички възможни източници на въглехидрати – от захарта и меда през хляба и картофите до плодовете.

Жената на продуцента Иван Христов, показа наскоро какво слага на масата си за обяд. В чинията ѝ се мъдри един резен шунка, раздробен на лентички, едно пържено яйце и три чери доматчета от различни сортове – за разнообразие и красота.

В купичка до въпросната чиния е сервирано едно намачкано авокадо с 20 грама орехи и две лъжици пармезан. И понеже Ирина е ценителка на добрия алкохол, не е пропуснала да добави към този обяд чаша сухо бяло вино, за което уточнява, че е едва 60 грама.

Това съчетание от хранителни продукти, според популярната като идеална домакиня светска персона, съдържалo 570 калории. Според медиците обаче кето диетата е изключително вредна за здравето в дългосрочен план, пише Уикенд.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени