Изтече документ, разкриващ дълбоко пазени тайни за Меган, Хари и детето им

В интернет пространството изтече важен документ, който разкрива много любопитни неща за Меган Маркъл и принц Хари. Той е свързан с плода на тяхната любов – Арчи.

Актът му за раждане беше пуснат в мрежата и така лични тайни за съпрузите лъснаха пред всички. Оказва се, че двамата са потулили нещо, което интересуваше цял свят.

В публикувания документ са посочени пълните имена и титли на бащата и майката, професия и място на раждане на първородното на херцозите на Съсекс дете.

Пълното име на бащата на бебето е Негово кралско височество Хенри Чарлз Албърт Дейвид, херцог на Съсекс.

Името на майката е Рейчъл Меган, нейно кралско височество херцогиня на Съсекс. Тя изпълнява задълженията на принцеса на Обединеното кралство.

Освен това в сертификата се посочва родното място на малкия Арчи, което двойката дълго и старателно се опитваше да скрие.

Смяташе се, че Меган е родила у дома, но се оказва, че не е така. Според документа бебето с име Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор се е родило в частна болница в Портланд в Уестминстър, където такова раждане струва според британските медии около 20 000 паунда.

Припомняме, че херцозите на Съсекс се отказаха от титлите си. Меган и Хари направиха сензационно изявление, че се отказват и от задълженията си, свързани с кралското семейство.

Двамата посочиха, че причината за това им решение е, че искат да се отдадат на гледането на детето си, както и че искат да са финансово независими. По-рано през месец март те напуснаха Великобритания, а към този момент живеят в САЩ и по-конкретно в Лос Анджелис.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени