Издирват коя е спала с Душко на Карлеуша

Пореден трус разтърси брака на бившия национал на Сърбия Душко Тошич и певицата Йелана Карлеуша, пише вестник „Монитор“.

Появи се информация, че 36-годишният защитник изневерил на седем години по-голямата си съпругата с телевизионна водеща. Името ѝ не се споменава. Започнало е разследване, твърди клюкарското издание „Свет“. Идеята е самоличността на тайнствената любовница да излезе наяве.

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ако това се случи, тя най-вероятно ще бъде уволнена, тъй като руши брака на една от най-популярните двойки в Сърбия. „Вярно е, че новината беше приета с резерви, тъй като Душко и Йелена винаги са имали много стабилен брак. Но тъй като никой не иска скандали, въпросната дама ще се раздели с работата си дори ако само е правила опит да се домогне до футболиста. Все пак Карлеуша е важно име и работи с почти всички телевизии. Всички я ценят и уважават“, твърди източникът на изданието.

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

В светските среди в Сърбия се заговори, че става въпрос за Саня Маринкович, която води забавно предаване и е разведена.

„Да не мислите, че съм аз? Не го познавам, само се поздравяваме, когато се видим. Канили сме го да ни гостува, но не успя да дойде. Познавам обаче съпругата му Йелена, при това вече 20 години, знаех и покойната ѝ майка. Някой се е объркал, не аз съм въпросната водеща“, заяви Саня.

View this post on Instagram

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени