site xnxx india motel footjob. wifelovers

Ива Софиянска се уреди при Рачков

Ива Софиянска-Божкова започна официално работа при Рачков, пише burgas24.bg.

Дъщерята на Стефан Софиянски сподели кадри от първото живо предаване на „Забраненото шоу на Рачков“, което стартира миналата неделя и в което Ива успя да влезе благодарение на продуцента Маги Халваджиян.

„Първо предаване – завършено“, написа Софиянска на кадър, на който е видимо изморено и облечена с тениска на шоуто.

Повече от година Ива бе безработна, след като в началото на септември 2020 г. бе отстранена от Нова телевизия. Така Софиянска, която водеше собствено успешно предаване „Говори с Ива“ в праймтайма на частната телевизия, остана без работа.

Днес Софиянска е отново в телевизията, но този път не пред камерите, а като част от многобройния екип зад камера на шоуто на Рачков. За да не се набива на очи, но и за да има някакви финансови постъпления, Софиянска се е заела да отговаря за гостуващите звезди при Димитър Рачков, които се подбират седмици по-рано, както и за тяхното безпроблемно участие в живия ефир.

През свободната си година Божкова не губи време и освен че отпочина активно, гледа двете си деца Васил и Мая, ходи на почивка в планината и морето неколкократно и се отдаде на ново занимание – йога. Практиките по йога Ива научава директно от сестра си, която притежава собствено студио в центъра на София.

Независимо от разнообразното си всекидневие извън екрана Ива винаги е желала работа в телевизията, а нейният близък приятел водещият Мон Дьо остана до нея в трудните моменти след отстраняването ѝ, като ѝ вдъхва надежда, че един ден отново ще е на екран.

Неведнъж в социалните мрежи почитатели на Ива ѝ отправят запитвания за предаването ѝ, както и какви гости би поканила, на което бившата водеща отговоря уклончиво.

Дали работата ѝ при Рачков е първата стъпка към собствено предаване, предстои да разберем.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal