Зейнеб кърми вече осми месец

Зейнеб Маджурова не се притеснява за своите форми, а вече осми месец кърми дъщеричката си Мириам. Момиченцето се роди през ноември миналата година. Наскоро майката сподели със своите последователи в социалните мрежи, че все още го кърми. Докога ще изкара така, не е ясно, но според педиатрите това е най-доброто, което тя може да направи в момента за здравето на детето. Те препоръчват кърмене поне до края на първата годинка, а Зизу явно смята да следва съветите им, пише таблоидът „Уикенд“.

Именно заради кърменето тя не иска да се връща на работа в Нова ТВ. Тв звездата не е последвала лошия пример на приятелките си в светските среди, които си спират кърмата насила от страх да не си развалят формите. Черната Златка например преди време призна в предаването „На кафе”, че е направила именно това.

Наскоро родилата Джулиана Гани не е кърмила и ден. Водещата на „На кафе” и приятелка на Зейнеб – Гала, също не крие, че е отгледала дъщеря си Мари с адаптирано мляко. Но туркинята от Бургас е фенка на естественото хранене на бебетата и е убедена, че дългото кърмене няма да навреди на гърдите ѝ. А ако се окаже, че не е права, винаги може да измоли малко силикон от бащата на детето – бизнесмена Стоян Балевски.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени