site xnxx india motel footjob. wifelovers

За пореден път! Фирма “Амитица“ участва в международна среща на биологичната индустрия в Базел, Швейцария

0

Екип на „Амитица“ участва в международна среща  на биологичната индустрия за производство на продукти за биоконтрол в земеделието в  Базел, Швейцария.

Световното събитие беше представено от всички големи производители  в тази област. Фирма „Амитица“ беше единствена от България, която участва в престижния форум. Той беше организиран от международна асоциация  като в него се включиха близо 1000 участници от 44 държави.

Групата на „Амитица“, начело със Здравка Смиленова, участва в панелни дискусии,  проследи презентации, проведе работни срещи  с партньори и представители на световни фирми, сред които „Andermatt Biocontrol“, “Action“, „Trifolio-M“, „Fitofend“ и др. Много от тях изразили желание за съвместни обучения и семинари.

Радвахме се на голямо уважение от страна на нашите партньори от  международно признатите фирми. Запознахме се с най-новите постижения в областта на биопроизводството“, коментира Здравка Смиленова, управител на „Амитица“.  Новите продукти все още не са на пазара, тъй като предстои да бъдат регистрирани. Това ще се случи в следващите няколко години и едва тогава ще бъдат на свободния пазар.

Биологичният контрол е природна алтернатива на химическите пестициди, алтернатива, която подобрява биологичното разнообразие, качеството на почвата, здравето на земеделските култури,устойчивостта на климата и производството на чисти храни, изтъкнали от международната асоцияция, която е организатор на срещата.

Екип на „Амитица“ всяка година участва във форума, който е международно признат като място за обсъждане на пазарните възможности и  представяне на нови изследвания.

Избира се биологичен продукт за растителна защита,  показал при изпитванията висока ефективност, слабо въздействие  върху човешкото здраве и околната среда.

„Амитица“ представлява такъв продукт, който е получил награда за иновация. Това е „Фитосев“, фунгицид-елиситор от ново поколение, който осигурява сигурна защита на растенията.

 

 

 

 

 

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal