За какво ще изхарчат парите от наградата си победителите в „Един за друг“

Първото българско издание на риалити формата за двойки „Един на друг“ преди часове създаде прецедент в историята на предаването, като беше излъчен не един победител, а цели двама.

Искра и Йордан поделиха първото място с Елена и Пламен, като всяка от двойките спечели половината от събраната в игрите сума в семейния си бюджет.

Часове след финала, двете семейства споделиха как ще похарчат наградите си.

„Завърших здравословно хранене за деца до 4 г възраст. Смятаме да отворим център за здравословно хранене на деца“, разказа плановете си Искра пред Нова телевизия. Тя добави, че по време на изолацията дори е успяла да напише книга по темата, която скоро предстои да бъде издадена.

Половинката ѝ Йордан ще я „подкрепя“ в харченето на наградата. Той има успешен семеен бизнес с баща си и брат си във Великобритания. Двамата обаче намекнаха, че ще останат да живеят в България, като Данчо ще развива бизнеса с градинарство и ландшафт у нас

Елена и Пламен, които имат две деца, ще оползотворят наградата си като „инвестираме така, че да имаме възможността да осигурим образование на децата“, обясни нежната половинка от двойката. Именно тя е била най-скептична за участието им в предаването.

Пламен обожавал риалити формати и се записвал на всички възможни, но не го избирали, защото не бил физически „як“. Все пак телеманиаците го помнят от участието му в надпреварата „Семейни войни“. Елена обаче не искала да каже „да“ на „Един за друг“ преди да е „убедена, че ще е на 100% позитивно“.

Припомняме, че по време на снощният финал на предаването, лекарски екип препоръча на Пламен да се откаже след като издържа всевъзможни изпитания в продължение на повече от 4 часа. Искра и Йордан обаче предложиха да разделят победата, защото и двете двойки заслужават. За нас това беше най-честно заяви Данчо часове след финала.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени