Защо някои мъже мажат пениса си с паста за зъби?

Британските мъже все по-често прибягват до нетрадиционни методи за увеличаване на продължителността на половия акт. Те са готови на всичко, за да се преборят с проблема с преждевременната еякулация.

Един от най-нашумелите начини е втриването на паста за зъби в пениса. Методът набира огромна популярност в социалните мрежи.

В тази връзка лекарите предупреждават мъжете да не застрашават здравето си чрез практикуване на методи, които не са научно доказани. Експертите казват, че пастата за зъби по никакъв начин не забавя преждевременната еякулация. Химичният състав на този продукт е изключително опасен за здравето. Твърди се, че пастата за зъби причинява изгаряния и мехури по повърхността на пениса и това със сигурност не е ефектът, който биха искали да получат мъжете.

Опасността от мазане с паста за зъби на пениса обаче заплашва и здравето на жените по време на секс. Експертите са установили, че рискът от инфекция във вагиналния канал се увеличава значително.

Що се отнася до проблема с преждевременната еякулация, лекарите съветват той да бъде решен с помощта на вече изпитани средства, а ако те не помогнат, тогава трябва да се обърнете към специалист, пише zdrave.to.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени