Защо Наталия Симеонова води неравна борба с килограмите?

Феята на любовта, както беше известна водещата Наталия Симеонова, от край време води неравностойна битка с килограмите, информира „Уикенд“. 

Блондинката е на път да закове кантара на 100 килограма, но апетитът ѝ се оказал по-силен от суетата. Често се случва с едно сядане на масата да преполови един хляб, твърди изданието. Като към въглехидратната бомба добавя пържолки, картофки, салатка и пр. Всичко това щедро се поливало с вино. А след ставането от трапезата Наталия няма никакъв проблем да седне и зад волана, допълва изданието.

Написаното по-горе не е просто пример, а нейни действия от реална ситуация, на която се натъкнал репортер на цитирания вестник.

Случката се разиграла през изминалата седмица. Симеонова заедно с нейна приятелка се срещнали за обяд в заведение в центъра на София. Двете похапнали обилно, като бившата съпруга на Денис Ризов демонстрирала, че отдавна е оставила настрани диетите. Полели срещата си с наливно бяло вино.

А след гощавката без притеснения Наталия седнала зад волана на лъскавия си джип „Порше Кайен” и отпрашила в неизвестна посока.

Именно заради случки като тази, бившата водеща не може да се оплаче, че е наддала килограми заради лош метаболизъм или други здравословни проблеми. Храната, която поглъща, коментират свидетели, ѝ носи много над необходимите за деня калории.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени