Захари Бахаров подкара джип за 170 бона

Захари Бахаров вече не раздава милиони като водещ на „Националната лотария”, но продължава да поддържа доста висок стандарт на живот, твърди таблоидът „Уикенд”.

Заради лъскавия си новобогаташки стил, той все повече заприличва на екранният гангстер Иво Андонов от хитовия крими сериал „Под прикритие”, който преди 10 години го превърна в звезда.

След като се замогна, Бахаров периодично сменя семейните автомобили с по-нов модел, но не изневерява на марката. Онзи ден Захари бе забелязан да се придвижва по централните софийски улици със сребрист всъдеход от любимата си марка Mercedes, чиято цена възлиза на около 170 000 лв. Въпреки че си пада по високите скорости, Бахаров е избрал сигурна и стабилна кола, в която да вози жена си Диана и двете им деца Максим и Кая. 40-годишният Захари е сред най-богатите български актьори и тв водещи, но не страда от грандомания и не ползва услугите на личен шофьор.

Във вторник актьорът се спусна по ул. „Ген. Паренсов” и заби спирачки пред стара кооперация. Заради мразовитото мартенско време, звездата топлеше голата си глава с плетена шапка в портокалов цвят. Той заключи джипа си с дистанционното, мушна го в джоба и с бавна крачка и лош поглед се насочи към кооперацията, след което отключи входната врата на блока и хлътна в него.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени