Заснеха чудовището от Лох Нес 2 пъти за 5 дни (СНИМКИ)

Чудовището от Лох Нес е било забелязано и снимано от жена от Манчестър по-рано през февруари тази година. Дни по-късно – на 27 февруари редовен „ловец“ на Неси от Ирландия също е забелязал и запечатал чудовището, пише Mirror.

30-годишната Лиза Бренън и нейният партньор Дани, на 37 г., пътували близо до замъка Уркухарт, когато забелязали и направили снимка на легендарното чудовище от езерото. На кадъра се вижда L-образен черен обект над водата, за който се предполага, че може да е главата и шията на Неси.

Жената уточнява, че обектът е изчезнал под водата броени секунди след заснемането. От своя страна, Еойн Фаодхаган от Донегал, Ейре, запален ловец на мистериозното същество, е използвал уеб камера, за да улови тъмна сянка в южната част на Лох Нес близо до хотел „Клансман“.

„Веднага разбрах, че това е Неси, а не лодка. Лодките не изчезват от екрана и след 20 минути гледане нямаше никакъв обект в тази зона“, казва той. От 1966 година са фиксирани около 1100 появи на Неси. Скептиците обаче продължават да твърдят, че историята се раздухва периодично с цел привличането на повече туристи.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени