Заплахи и недоволство след края на „София – ден и нощ“

Хитовия риалити сериал „София – ден и нощ”, който прикова стотици младежи към екрана късно вечер, приключи след 4-годишно излъчване по Нова телевизия. След последния епизод на сериала в мрежата избухна истинско недоволство от страна на феновете му. Някои дори се заканиха и заплашиха продуцентите на продукцията.

Въпреки че стартира с не особено големи очаквания за бъдещето, „София – ден и нощ” постепенно се наложи и дори набра неочаквано голям зрителски интерес. Така беше в началото. Впоследствие се заговори за спад на рейтинга, но въпреки това сериалът продължи, докато не се стигна до последния му епизод.

Финалният епизод на продукцията обаче, отчита много висок зрителски интерес, което поражда и логичния въпрос – дали продуцентите няма да решат да продължат сериала.

„Как е възможно това? Това е най-тъпото нещо, което стана. Филмът има пълна гледаемост, но те го даваха късно, затова не всички можеха да го гледат! Пуснете го отново, ненормални ли сте???”, гласи един от десетките гневни коментари след епизода в социалните мрежи.

„Не е честно да го спират! Любим сериал е! Направете продължение деее!”, се казва пък в друг. Не липсваха и закани към продуцентите на сериала, които според феновете трябва да го стартират отново заради интереса към него. Те дори припомнят думите на продуцента на сериала Краси Ванков, които той казва преди време, когато „София ден и нощ“ бе в златния си период:

„Битува мнение, че младежката аудитория вече не гледа телевизия и че са много запалени в интернет, а всъщност „София – Ден и Нощ” доказва, че това не е точно така. Ние сме фаворит сред младежката аудитория като продукт, който гледат постоянно и на телевизионния екран, и в интернет“, каза Ванков тогава. За сега той не показва намерение да продължи сериала.

Припомняме, че „София – ден и нощ” е първият риалити сериал за живота в големия град, излъчен у нас в ефира на Нова телевизия. Той е по лиценз на германската поредица на RTL2 „Berlin-tag und nacht”. Първият му епизод бе на 29 септември 2015 от 22:00 часа. В България продуцент на „София – ден и нощ” е „Hidalgo Productions”. Сериалът в България приключи на 8 март тази година с излъчени 574 епизода. А оригиналната му версия в Германия продължава и до днес с над 1900 излъчени епизода.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени