Загинал от коронавирус остави предсмъртно писмо на жена си

32-годишният Джон Коелю прекарва цял месец в болница в Данбъри, Кънектикът, където се бори с не особено тежки симптоми на коронавируса. За съжаление, младият мъж се превърна в един от десетките хиляди американци, загубили битката срещу вируса, умирайки от сърдечен арест, причинен от болестта, пише iwoman.bg.

В сряда 33-годишната му съпруга Кейти отишла в болницата, за да вземе вещите на Джон. В процеса тя отваря телефона му, за да запази колкото се може повече снимки на него и двете им деца. Това, което намира на устройството обаче, я оставя без думи. Оказва се, че Джон е оставил прощално писмо на семейството си.

„Обичам ви с цялото си сърце и искам да знаете, че имах най-хубавия живот, за който бих могъл да мечтая. Чувствам се късметлия, но и адски горд, че съм твой съпруг и баща на Брейдън и Пенелопе.

Кейти, ти си най-красивата, грижовна и любяща жена, която познавам. Наистина си една на милион! Живей живота си с радост и със същата страст, в която се влюбих преди толкова години. Повярвай, да те видя като най-добрата майка беше най-великото изживяване на света!

Кажи на Брейдън, че е най-добрият ми приятел и съм наистина горд да съм негов татко заради всички невероятни неща, които постигна дотук, а и продължава да прави. Кажи на Пенелопе, че завинаги ще остане моята принцеса и ще постигне всичко, което поиска от живота.

Ако някога срещнеш нов човек, не го отхвърляй! Ако обича теб и децата, продължи напред. Бъди щастлива въпреки всичко!”

Джон и Кейти се запознават като студенти в Държавния университет в Западен Кънектикът. Сключват брак през 2013 година и имат две деца: Брейдън на 2,6 г. и Пенелопе на 10 месеца. Създават семейството си много трудно и с голяма любов, защото преминават през няколко инвитро процедури. Брейдън се ражда преждевременно с тежки неврологични проблеми и лекарите казват, че ще живее само 6 седмици. Но той се оказва едно наистина смело и борбено хлапе.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени