site xnxx india motel footjob. wifelovers

Завещанието на принц Филип ще остане тайна още век

Британски съдия засекрети завещанието на принц Филип за поне 90 години, предадоха световните информационни агенции. Съпругът на кралица Елизабет Втора почина през април на 99-годишна възраст.

Според съдията Андрю Макфарлейн завещанието на херцога на Единбург не трябва да се оповестява, за да се защити „достойнството“ на вдовицата му. Бракът на Филип и британската кралица продължи повече от седем десетилетия.

Завещанията са публични документи във Великобритания, но от около век е прието тези на високопоставените кралски особи да остават засекретени по решение на Върховния съд, пише БТА.

Съдията Макфарлейн разпореди последната писмено изразена воля на принц Филип да се пази в тайна от обществото в продължение на поне 90 години. След това може да бъде преценено дали документът да бъде публикуван.

„Необходимо е да се осигури по-голяма защита на личния живот на тази ограничена група от хора, за да се запази достойнството на суверена и близките членове на семейство,“ мотивира решението си съдията.

Той подчертава, че не е видял, нито пък е информиран за съдържанието на завещанието на покойния херцог на Единбург.

Макфарлейн заяви също, че като председател на колегията по семейно право във Върховния съд отговаря за сигурността на 30 плика, като всеки от тях съдържа последната воля на покойните членове на британската кралска фамилия. Сред тях са завещанията на кралицата-майка Елизабет и на принцеса Маргарет, които починаха през 2002 г.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal