Журналист и боксьор за Румен Томов и сие: Червена кръвожадна хунта за месеци съсипа Благоевград

Начело на хунтата стои в нарушение на закона зам.-кметът по сигурността Любен Милев, смята Илия Илиев

2

„Благоевград се управлява от кръвожадна червена хунта, която само за месеци съсипа града и обезвери хората в общината, коментира управтилят на БК „Югозапад“ Илия Илиев.

Илиев подчерта, че в града никога не е имало такъв прецедент – двама градоначалници, които реално не вършат нищо. Той визира отстранените преди дни от ОИК-Благоевград Румен Томов и назначения от ОбС за временен управник Ясен Попвасилев.

Илия Илиев, който пръв обяви, че ще участва в надпреварата за кмет на извънредните избори тази есен, попита защо заместникът на Томов, най-недостойният социалист в града – Любен Милев, е на този пост, въпреки, че назначението му в екипа бе оспорено в съда от областния управител Бисер Михайлов. Губернаторът атакува в АС-Благоевград цялата кадрова структура на Общината, припомни Илиев.

„В Деня на първоучителите Кирил и Методий бих желал подобно на училищен звънец да събудя моите съграждани. Община Благоевград е узурпирана незаконно от червена хунта, чиято единствена цел е личното облагодетелстване, а не общият просперитет на гражданите. Начело на хунтата стои в нарушение на закона зам.-кметът по сигурността Любен Милев. Милев управлява управлява с методи и похвати от времето на Студената война. Неговите съпартийци се отприщиха като шумкари и се вкопчиха в кабинетите на Общината“, подчерта боксьорът и специалист по национална сигурност.

Илиев недоумява как един пенсионер от системата на полицията е допуснат до управлението на Благоевград,пише еновина.

„Мои съграждани не крият, че Милев е нежелан дори от членовете на БСП в Благоевград. Той е най-слабият ръководител на Столетницата, а в момента ужким работи за благото на благоевградчани. Прокарва пъклените планове на червените кукловоди за превземане на властта“, заяви Илия Илиев. Той подчерта, че хората добре знаят кой е „кардиналът“, който също има участие в съсипването на Благоевград.

„Преди десетина години имах среща с Любен Милев. Той тогава също се бе настанил с червена протекция в Общината. Бях в неговия кабинет и го поисках бележка от Общината, която да ми даде възможност да уча докторантура в Москва. Говорихме си за военни неща, тъй като аз бях завършил точно тогава военната академия „Г. С. Раковски“ в София. Казах му широкоизвестното съкращение за Отбранително-мобилизационна подготовка, а той се засмя и отсече – знам аз какво е ОМП млади момко. Това е оръжие за масово поразяване“, спомни си Илия Илиев.

„Оказва се, основното оръжие на червените управленци е да мълчат и да бягат по кюшетата от въпросите на обществото. Ето защо ние, свободните граждани не можем да търпим подобно потисничество. Благоевград има нужда от деен, енергичен и способен кмет. Личност с висок спортен дух и любов към книгата, към буквите и всичко свято. Най-голямото богатство на града ни сме хората живеещи в него. Грижата към всеки човек е от първостепенна важност. Годините си минават неусетно, а хунтата ни съветва да мълчим и да търпим, защото те знаели повече от нас как се управлява Благоевград“, категоричен е Илия Илиев.

2 Коментара
 1. Анонимен сподели

  Умря му схемата с Камбитов и взе да реве и да бълва глупости…то не се и очакваше нещо друго

  4

  0
 2. Джон Джонсон сподели

  Браво Илия !!!

  1

  3

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.