Жесток скандал в „Черешката на тортата“

Кулинарният маратон в „Черешката на тортата“ миналата седмица завърши с вечерята на Светлана Гущерова, която отвори вратите на дома си и сервира на гостите си изискано петстепенно меню.

Старанието на Гущерова бе оценено от гостите ѝ с най-високите възможни оценки и въпреки, че събра максималния брой точки – 40 и тотално впечатли останалите участници, наградата отиде при Камен Алипиев-Кедъра.

„Признавам си, че тръгнах с големи предразсъдъци към нея. Но видях, че това момиче, което е тръгнало да пробиви с рогата напред в името на популярността, е променило своите ценности – нещо което на мен много ми харесва. Тя се представи невероятно в „Черешката“.“, заяви големият победител на седмицата Кедъра.

Мнозина от фенове на предаването не закъсняха да изразят мнението си в страницата на шоуто във Фейсбук, че Гущерова е заслужавала победата повече, но шеф Манчев е бил „политически коректен“. „Светла Гущерова ги удари в земята, не е честно да не вземе първото място”, коментира Петя Дикова, пише „Хотнюз“.

„Не ми е любимка изобщо Светлето, но момичето се справи много добре, няма какво да се злобее и плюе! Научихте нещо ново, благодарете просто!”, пише Антоанета Лазарова. „При цялото ми уважение към г-н Алипиев, наградата трябваше да се присъди на г-жа Гущерова за цялото и старание”, отсича Гергана Стоянова.

Припомняме, че бившият еротичен модел посрещна Весела Нейнски, Дениз Хайрула, Камен Алипиев и Наско Месечков с уелкъм дринг – шампанско и хайвер, сервиран със специална седефена лъжица. След това отрупа трапезата с гурме специалитети, които погалиха не само небцето, но и очите на гостите с начина, по който бяха декорирани в чиниите. Вечерята започна с крем супа от червена леща с брюле от гъши дроб, салата с хрупкава патица по Пекински и предястие в средиземноморски стил с калмари, скариди, октоподи, чери домати и маслини. За основно Светлана приготви телешки медальони с картофи и манатарки, а за десерт – крем от 3 вида шоколад, маскарпоне и горски плодове.

Не само гостите, но и ТВ аудиторията беше впечатлена от видяното.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени