Жени Марчева чака бебе №3 на 46? (СНИМКА)

С подозрително коремче покрай празниците се появи Жени Марчева. На снимка от коледните празници се вижда, че водеща е натрупала малко излишни килограми, като е заложила на широка рокля, която да прикрие промените във фигурата ѝ.

В същото време обаче приятелите ѝ констатират, че лицето на 46-годишната Марчева изглежда по-свежо и сияе досущ като бременна жена в очакване на най-хубавото чудо на живота. Журналистката обаче подминава без коментар въпросите дали скоро ще става отново майка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jeni Marcheva (@jeni_marcheva)

Водещата вече има две дъщери от своя съпруг Мартин. Тя се хвали, че той върши цялата домакинска работа, дори се грижи за приготвянето на вечерята. С толкова добър мъж няма да е изненада, ако двойката е решила да има и трето дете. Това със сигурност обаче ще се отрази на кариерното ѝ развитие. През последните години Марчева е сред несменяемите лица на bTV.

Конкурентките ѝ само чакат подобен случай да седнат на мястото ѝ. Освен водеща Марчева е шеф на новините в радиостанциите, които са собственост на медията. Тя е сред най-скъпоплатените телевизионери със заплата над 10 бона, писа „Ретро“.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени