Жени Калканджиева призна, че с Тачо са разделени

Покрай кварталния пиянски бой в Бояна, в който се забърка мъжът на Евгения Калканджиева, изплува семейна тайна, пазена от шефката на „Визаж” и съпруга ѝ Стефан Манов-Тачо.

След поредица от събирания и раздели заради изневери, двамата пак са разделени, пише Уикенд. Тачо и Жени обаче изобщо не коментирали възможността за развод. Предпочитали да живеят отделно един от друг. Единственото, за което никога не се карали, бил синът им Жорко, пише novini.bg.

Оказа се, че условията на социална изолация съвсем не понасяли на кибритлията Тачо. На 17 април той бе задържан в Шесто РПУ за 24 часа и пуснат под гаранция заради махленска свада със съсед. Екшънът се разиграл късно вечерта, след като мъжът на шестата по красота в света дълго се поздравявал с музикални парчета с комшиите си от отсрещния блок. Музиката била доста силна и съседът под Тачо Георги не издържал и вдигнал скандал на Стефан. Двамата се сборичкали и последвали юмруци в лицето и ритници по тялото. На видео от екшъна се чува как пияният Манов крещи на набития Георги: „Ти ли ще ми викаш полиция, бе?!“ и се вижда как налага съседа си. Впоследствие се оказа, че и Георги също не е цвете за мирисане. Преди години той лъсна в репортаж на „Господари на ефира” като перверзник, опитвал се да плаща на жени за секс.

Калканджиева обаче се дистанцира от побоя и заяви, че с Тачо са разделени. „Аз съм с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите”, каза модната шефка.

За първи път Тачо демонстрира избухливия си нрав в къщата на „ВИП брадър“ преди години. Когато се почерпел порядъчно, Стефан ставал избухлив и заядлив.

Шефката на „Визаж“ също е известна с конфликтния си нрав. Истината, че е скандалджийка лъсна за първи път по време на участието ѝ в екстремното риалити „Къртицата”. Красавицата често се караше с останалите участници като най-запомняща се бе разправията ѝ с дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. Старата им вражда избухна миналата есен нa финaлa нa рeвютo и блaгoтвoритeлнaтa кaмпaния „Активно добро”. Cлeд пoявaтa нa видeo, зaпeчaтaлo грoзнaтa cцeнa мeжду двeтe дизaйнeрки, Кaлкaнджиeвa бe засипана с бeзпoщaднa критикa, ocъждaйки вулгaрнoтo ѝ пoвeдeниe.

Двете с Мегз в момента се съдят взаимно.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени