Жените от тези зодии никога не ревнуват

Ревността може да превърне дори най-силните връзки в ад. И, както може да се предположи, не може да се направи нищо съществено по този въпрос. Когато става дума за ревността, връзките с жени от тези три зодии се считат за най-успешни.

Ревността не е помогнала на никого. Има хиляди примери, при които връзката се е разпаднала точно заради ревността. Заблудата, че някой се нуждае от непрекъснат контрол, за да бъде верен на половинката си е по-скоро болестно състояние, отколкото житейска позиция. Гордите знаци от зодиака не се примиряват с подобно ограничение и предпочитат да са сами, отколкото някой да не уважава основните им човешки права.

Овен

Като начало, ревността не е характерна за Овена. Ревността е сигурен признак за несигурност, а за Овните това не е характерно. Та те са винаги толкова уверени в себе си.

Представителите на това съзвездие са твърде заети да работят върху себе си, да посещават партита и да общуват с толкова много хора, че просто нямат време да седят в ъгъла и да ревнуват, наслаждавайки се на негативното.

Стрелец

Много е странно, че тези свободолюбиви жени изобщо се впускат в такова приключение като връзката. Когато започнат да се срещат с някого, те не обръщат внимание на неща, които не са от значение за тях.

Жените, родени под този знак, живеят в настоящето и ревността би означавала за тях излизане извън настоящето, което е напълно неприемливо за тях. Те са здраво стъпили на земята дами, които не искат да си губят времето с несъществени неща.

Водолей

Жените Водолей знаят, че връзката с мъж, който следи неотлъчно за всяко тяхно движение и контакт извън тяхната връзка, би било ужасно. Затова те уважават свободата на другите и държат никой да не ограничава и тяхната свобода.

Те са независими и егоцентрични, а ревността е глупава и неестествена реакция за тях.

Сред нсй-важните неща в една връзка, за тях са разбирането и чувството за сигурност. И самите те се опитват да демонстрират любовта си при първа възможност. Освен това с удоволствие биха обградили партньора си с грижа и внимание през цялото си свободно време.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени