Жена записа горещо ВИДЕО за съпруга си гурбетчия, но го прати на над 2000 човека

Съпруга от Югозападна България, чийто мъж е на гурбет, бързо стана интернет сензация. Родената във сатовчанското село Вълкосел, но живееща в село Туховища същата община, Зейнепа Галибова от лятото насам е звезда в социалните мрежи заради горещи кадри с нейно участие, пише toppresa.bg.

В самотните дни и нощи, докато семейството ѝ е на гурбет в Англия, зрялата шивачка на бельо Зейнепа решила сама да заснеме нецензурирано видео, на които върши, меко казано, перверзни неща. За да държи „огъня на страстта“, запален у съпруга ѝ, тя му говори и мръснишки думи, които могат да разбият въображението и на най-добрия сценарист на порнографски филми.

Но вместо да прати интимното видео само на партньора си, Зейнепа изпраща кадрите на над 2000 свои приятели в обща група и дори по погрешка го качва във стори на профила си. Тогава се започва и всичко. Видеото се превръща в истинска сензация и десетки хора започват да го споделят помежду си.

Горещата страст, лееща се от видеото, не може да стихне и до днес, вече доста месеци от заветния ден, в който Зейнепа решила да заснеме голото видео. Семейството на жената е в шок. Тя има син, който е над двадесет години, който се зарекъл близките пет години да не се прибере заради срама. В шок е и нейният мъж, който с месеци не ѝ говорил. Самата Зейнепа трудно преживяла ужаса от явния резил, но според нейни близки вече не си го слагала много на сърце.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени