Жена вари тоалетна хартия, за да може… (ВИДЕО)

В продължение на дълги години младата американка Амбър Милс се бори с тежко депресивно състояние. Жената дълго време се лекува в различни клиники, но никакви медикаменти и терапии не ѝ помагат.

Това продължава до деня, в който тя случайно не попада на курс по майсторство. Там тя вижда обява за конкурс, който я подтиква да започне да купува огромни количества тоалетна хартия и да я вари.

Странното е, че именно това ѝ помага да се отърве от депресията и да намери нещо, което я вдъхновява. Целта на конкурса, който я привлякъл, бил участниците да произведат нещо сами и с подръчни материали.

Именно тогава жената решила да сътвори булчинска рокля от тоалетна хартия. В продължение на месеци тя варила хартията. След това я смесвала с лепило, а получената смес разбивала с миксер, за да може да моделира по-лесно материала за роклята.

За помощ се обърнала към децата си. Те с радост се включили в творческия процес и ѝ помогнали, защото не били виждали майка си толкова щастлива и целеустремена от много време.

След няколко месеца труд произведението на Амбър било завършено. Щом го представила на конкурса всички се влюбили в булчинската рокля, която била като извадена от приказка.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени