site xnxx india motel footjob. wifelovers

Ето на кои зодии ще се отрази най-силно новолунието през ноември

Намираме се в разгара на сезона на Скорпиона и ако все още не сте потънали в чувствата си до колене, има голям шанс скоро да започнете да усещате ефекта от интензивната енергия на Скорпиона. Това е така, защото новолунието през ноември 2021 г. ще пристигне на 4 ноември, докато преминава в мистериозния и страстен знак на Скорпион.

Това новолуние също се оказва притиснато между Марс – планетата на секса и агресията, и Меркурий – планетата на ума и комуникацията. Въпреки че това със сигурност звучи много, тази луна няма да засегне всички знаци толкова интензивно, така че ще искате да знаете дали сте един от зодиакалните знаци, най-засегнати от новолунието през ноември 2021 г.

Телец

Нещата стават напрегнати в близките ви отношения, Телец, и това ще бъде осветено само по време на новолуние. Бъдете готови за някои интензивни разговори с вашия съпруг, партньор или близки връзки, но внимавайте да не изсипете яростта си върху някой, който не го заслужава.

Лъв

Вземете кутия с кърпички и онзи стар семеен лексикон, Лъв, защото новолунието на Скорпион ви прави сантиментални. Не се учудвайте, ако се почувствате особено носталгични по време на тази луна, защото тя се намества във вашия район на семейството и корените. Ако не се чувствате като у дома си тези дни, може би е време да го потърсите другаде или може би ще ви е от полза да посетите корените си или да научите повече за предците си.

Скорпион

Готови ли сте за трансформиращи промени, Скорпион? Е, готови или не, трябва да направите сериозен размисъл по време на тази луна, докато тя се придвижва към вашия роден знак. Това новолуние е свързано с вашите откровения за себе си и ще трябва да се изправите пред части от себе си, които не намирате за толкова приятни. Отделете малко време да седнете със себе си и да се съсредоточите върху развитието си като човек.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal