site xnxx india motel footjob. wifelovers

Ето къде се уреди Мария Игнатова

Мария Игнатова е твърдо амбицирана да не остава без работни ангажименти, та дори и да не е непременно тв водеща. След като наскоро спряха „Папараци“, водено от блондинката, ето, че тя вече има ново начинание пред себе си.

След броени дни Игнатова ще се включи в журито на първите по рода си награди за стендъп комедия у нас. Събитието за раздаването на отличията Golden Mic Stand-up Comedy Awards ще бъде в четвъртък (29 юли), петък (30 юли) и събота (31 юли).

Мястото, на което хуморът ще се срещне с привържениците си, е Бургас, а освен Игнатова, в журито влизат още Димитър Туджаров – Шкумбата и Иво Сиромахов. Тримата ще имат нелеката задача да изберат най-добрия сред участниците, като за целта ще оценяват 20-минутен сет от шоуто, с което всеки от комедиантите се е регистрирал за наградите.

Победителят ще си тръгне с 31-сантиметрова златна статуетка, тежаща приблизително 2 кг., изработена от същите материали и със същата технология, използвана още в Антична Гърция, с която са се изработвали и Оскарите. Водещи на събитието ще бъдат Васил Бовянски, Ивайло Рогозинов и Тони Карабашев от ХаХаХа ИмПро – първата професионална трупа за импровизационен театър в България, пише в. „Монитор“.

Гала церемонията по награждаването ще се състои в събота, а веднага след това комикът, който е триумфирал, ще изнесе цялото си шоу, за да постави гвоздея в програмата на събитието. Всяка вечер след 22:00 ч. ще завършва с афтър парти и вход свободен, където фенове и артисти ще могат да се срещнат и да поговорят в неформална среда. За музиката ще се грижат DJ Stenly (29 и 30 юли) и DJimmy (31 юли).

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal