Ето как ни заразяват с рак и грип от въздуха!

43 499 787

Истината – как дойде пандемията от свински грип и какво целят аерозолните обгазявания?

Аерозолни разпръсвания целят масов геноцид

Отворете си очите! Десетилетия наред военни, транспортни и специални самолети (някои от които са тип пътнически, но са конвертирани в танкери) са разпръсвали във въздуха тонове високотоксични вещества, бактерии, вируси и бацили с няколко основни цели:

Предизвикване на широкомащабна заболеваемост и смъртност сред световното население;

Многократно увеличаване печалбите от продажба на синтетични лекарства и ваксини (понастоящем фармацевтичната индустрия реализира едни от най-големите печалби в световен мащаб, възлизащи на милиарди долари);

Модификация на климата и промяна на биологичното равновесие сред природата;

Използване на природните и атмосферни сили за военни цели;

Предизвикване на световна здравна и екологична криза;

Унищожаване на естествените посеви, прокарвайки по този начин път на устойчивото на алуминий и други отрови ГМО.

Кемтрейлс

Доказателствата са толкова много, че просто трябва да си отворим очите, за да ги видим! От това зависи нашата съдба, тази на нашите близки, на хората, които всекидневно срещаме.

Видеоклипът „Желатинов дъжд след секретни военновъздушни експерименти” показва нагледно резултатите от провежданите години наред секретни опити с биологични агенти върху нищо неподозиращи граждани – населението на цяло едно градче в САЩ се разболява тежко от грипоподобна болест след изкуствено предизвикан желатинов дъжд!

Във филма на BBC „The Мilitary Chemtrail Tests over Norwich in the 1960s” се разкрива как военните са провеждали опити в източна Англия, Норуич, разпръсквайки във въздуха и чрез специално оборудвани камиони цинк-кадмиев сулфид, високотоксично съединение, предизвикало впоследствие бум на ракови заболявания сред фамилии в района, в които никога не е имало заболяване от рак.

Понастоящем в САЩ и други страни по света има нарастващо движение за разкриване на аерозолните престъпления (chemtrails), за което обаче в България нищо не се говори!

Хората започват да се пробуждат и да виждат истинската опасност, но за съжаление в ефира на нашата страна информационният мрак е по-гъст и от най-черната нощ! Гледайте тези поразяващи видеоклипове за това как всеки ден ни засипват по въздуха с тонове токсични вещества, бактерии, вируси и бацили! Събудете се, защото в момента се подготвя най-страшния масов геноцид в човешката история!

Самолети, претъпкани с химия

Самолет, претъпкан с огромни газови бутилки и електроника за управление системите за разпръскване

Кемтрейлс

Лаборатория потвърждава високи нива на високотоксичното вещество барий в проби, взети от очевидец, след аерозолно разпръсване. Пътнически самолет, превърнат в танкер за аерозолно разпръскване. Обърнете внимание на вътрешността на самолета, претъпкан с огромни газови бутилки и електроника за управление системите за разпръсване!

Какво има в аерозолните следи, оставяни по протежение на цялото небе?

Кемтрейлс И какво причиняват на човешкия организъм?

Внимание! Това, не са следи от изгоряло самолетно гориво! Много е важно да знаем да различаваме кой самолет оставя нормална следа от изгоряло самолетно гориво и кой оставя химическа следа от аерозолни химикали, които след известно време се разстилат по небето. Когато химическите следи са много и са една до друга (често пъти се пресичат), след време образуват плътна завеса по небето, скривайки слънцето и причинявайки редица други негативни ефекти върху природата. Нормалната следа от летящ самолет е къса след самолета и изчезва бързо в пространството.

Аерозолните пръскания причиняват и рак

Великобритания признава за смъртоносни обгазявания, съдържащи високотоксични вещества и бактерии. През зимата на 1998-1999 г., в течение на три седмици BBC докладва за подвижни морги (хладилни камиони), използвани за временно съхранение на 8100 трупа, повечето – на възрастни англичани, умрели внезапно от грипоподобна болест. Официалните медии обаче пропускат да отразят мрачната действителност и това че повече от 91 000 англичани са потърсили в същото време лекарска помощ като немалко граждани е трябвало да бъдат хоспитализирани. Всички следи сочат към безпрецедентните аерозолни обгазявания, провеждани всекидневно над нищо неподозиращите граждани на Лондон и Бирмингам.

Свинският грип

Фактите и доказателствата сочат, че изкуственото разпространение на вируси и бактерии чрез ВАКСИНИТЕ, е било рутинна практика на световния елит дълго още преди да избухне 1-та световна война. Колко хора, например, знаят за така нареченото „Голямо свинско фиаско“ от 1976 г., когато над 500 души умират следствие на масово проведените ваксинации срещу свински грип, а други десетки хиляди тежко се разболяват и парализират? От тези 500 смъртни случаи правителството официално признава само 25 (чак да се чуди човек как се е случил подобен прецедент), а от тежко болните – само 500!
В крайна сметка се оказва, че пандемия от свински грип изобщо не е имало! Оказва се, че това е бил поредният биологичен експеримент върху човечеството…!

Това са следи от аерозолни пръскания!
Самолети, претъпкани с химия
128
79
43 Коментара
 1. Смолата сподели

  За затъпяване пръскат ли?

  8

  3
 2. Мони сподели

  Най-хубавото е, че ги лови само тези дето вярват.

  10

  10
 3. Анонимен сподели

  Много тъпи хора. Не простимо тъпи та това нещо се говори от години. Те невервали иска ви се да не е истина ама е за голамо ваше съжаление истина. Напрегнете си малко мозаците ако имате такива и помислете за предупрежденията за грип. Грип смърт и рак белодробно болни и още …. тъпия си тъп. Мн е лошо да си прост в българия 80процента хората са тъпи.

  20

  8
 4. Коко сподели

  Аз не вярвам но като гледам кво става вече сам склонен да вярвам на тая версия и тва може да го направи ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ и ЕС затва казвам че те са вредни за българия

  13

  6
 5. РМ сподели

  Как се „заразява с рак“? Това не е заразна болест, която да се пренася по въздуха! Много по-вредни са изгорелите газове от автомобилите, които дишаме всеки ден, фабриките, които замърсяват и печките на твърдо гориво, които масово се ползват навсякъде. За тях защо нищо не пишете?

  9

  19
 6. Emilio сподели

  Дрън, дрън! Само като прочетох, че барий бил високотоксичен и спрях да чета! Някой да е чувал за бариева каша- дава се като контрастно вещество когато се правят рентгенови снимки на вътрешни органи- пие се като каша. Аз също като малък съм я опитвал заради хроничен гастрит- на 44 съм и съм жив и здрав! Някой яко ги тресе параноя!

  14

  22
 7. Марел сподели

  Не знам как бих нарекъл човек, който отрича този факт и не знам как може някой да не го забелязва . Как може някой средно интелигентен човек да вярва , че това е невъзможно, явно наистина професора беше прави определяйки 80% от българите, олигофрени, явно е бил прав , Ами купувайте хапове , ваксинирате се и ходете се лекувайте в болница от щяло и нещяло не търсете алтернативен вариант , продължавайте да бъдете опитни мишлета и се надявайте на нещо по- добро . Успех. Аз избирам да живея !

  48

  6
 8. Радо сподели

  Конденз, аре бегай! Нали ви върви търговийката, после хората били необразовани, че кой да ви копува иначе лайняната стока. Американски ташаци!!!

  15

  7
 9. Аз сподели

  Вие сериозно ли, ххахахахха

  6

  27
 10. Анонимен сподели

  Егати простия драскач на тази „статия“. “ Това не били следи от изгоряло самолетно гориво!“
  Естествено,че не е ….дебил с дебила ти! Това е КОНДЕНЗ!!!!!! Никой не ти е виновен,че си бягал от час по физика и химия! Аман от простите ви старии,промиващи мозъка на и без туй прогресивно затъпяващия български народ! С нетърпение чакам закона за фалшивите новини и завършени олигофрени,като теб „драскачо“,да ги бутат в затвора!

  40

  45
 11. Велик сподели

  Във всяка лъжа има частица истина!!! факт е, че първяо започват по телевизията некви новини, че „Видиш ли идва грипна вълна!!“ и хоп, тя земе че дойде…Тея сигурно имат спътникови снимки на заразите 😉

  62

  7
 12. Борко сподели

  Хората които вярват в такива лайна имат право да гласуват… Смятай колко на зле отива светът…

  24

  39
 13. Kitty whiskers сподели

  Да, точно защото ни пръска някой, затова има грипна епидемия. Не понеже масово никой болен не си слага маскав градския или офиса докато киха и кашля, и всяка година е пълно с герои които не взимат болнични, за да се доказват и защото първите три дни вече се плащат по-малко… И с рак ги пръскат, не е понеже не са спрели да пушат и пият от 15-годишни … някой ги напръскал и затова така.

  23

  39
 14. демократа сподели

  ако четеш това и вярваш на тази статия, моля те НЕ ходи да гласуваш за нищо на света.ТИ, точно ТИ си най-доброто доказателство за това, че демокрацията не е добра форма на управление.

  П.С. изрязвай мнението си на глас, за да може хора като мен да го чуват и да бягат надалеч

  27

  36
 15. трезвен сподели

  моля ви приятели споделяйте тази статия повече, нека оставим природата да си свърши работата

  21

  5
 16. Анонимен сподели

  За жалост огромна маса от българския народ е крайно необразован – не чете, не се интересува от научаване на нови неща, не може да прилага критическо мислене. Интернет дава възможност на всеки с мнение да го изрази, но интелигентния човек може да различи безмислици и нелепости от реални неща. Браво на всички мои съграждани, на които ограниченото мислене им е изпразнило до такава степен мозъка, че вярват на подобни неща, на които се връзват деца на 11 години. Обичам родината си, но ненавиждам тази грозна необразованост и тесния кръгозор на хората, живеещи в нея.

  24

  37
 17. Алиса Босконович сподели

  Дарвине, Дарвине, сипи тука Дарвине!

  Прав е оня за 80-те процента. Даже малко е намалил.

  12

  2
 18. Хубавец сподели

  Доста четох по темата в нета. Оказва се, че алуминия и бария, ги вкарват в горивата под предтекст, че намалява риска от самозапалване на горивото при евентуална катастрофа. Което е спорно естествено, но вредата на елементите върху живите организми е доказана. Много елегантно са го измислили. Най голяма плътност на този прах е около градовете където има летища. Много зависи къде минават коридорите на самолетите и кой определя пътя. За пример: преди време полета София Рим беше 55минути. Сега е минимум 90. Каква е логиката да се харчи повече гориво, защо трябва да обикаля толкова много …
  Има граждански дела повдигнати колективно от американци за изясняване на ситуацията около следите. Доказват състава и доказват, че са смъртоносни с времето. В ю тюб има записи от самите дела. Който има желание може да се образова

  82

  5
 19. The Clansman сподели

  Интересното тук е,че българите сме много малък и много прост народ.И необразован. И само реве,а по цял ден виси по форуми,фейсбуци и разни други тъпотии и се занимава с глупости.Тая статия(ако въобще може така да се нарече,съм я чел преди 4/5 години.И сега всеки който я хване и иска да изпъкне в интернет пространството я пренаписва и си слага тая снимка а съм сигурен,че въобще не знае тази снимка от къде е.Затова ни е слаба държавата,защото народът е прост.

  24

  26
 20. Анонимен сподели

  Ами,спрете се да обикаляте като номади света-по-малко вируси ще внасяте

  11

  10
 21. Username сподели

  Че има нещо такова,има.Светът се управлява от рептили.Но ние как и по какъв начин да го предотвратим,народа? Никак как 🙁

  40

  3
 22. Мето сподели

  Как може да сте толкова спряли незнам..
  Ако следите не са химични то какви са ?
  Нормалните следи от реактивните двигатели изчезват за не повече от няколло минути, а тези стоят със часове ! Нека мрем като мравки продължавайте със ваксинирането на децата си против всевъзможни вируси несъществуващи преди 100 години. НИЕ САМИ СЕ УБИВАМЕ ЗАЩОТО МНОЗИНСТВОТО Е ОТ НЕВЕЖИ РОБИ ,КЛОНИНГИ ! Половината държавни глави в европа са бездетни, мислите ли че им пука за обикновенния човек или за вашите деца?

  92

  2
 23. Анонимен сподели

  Добре а как да се предпазим или няма такава възможност

  13

  0
 24. нено сподели

  Написали сте статия от 5000 думи по въпроса, а казвате, че не се говорело за това? )))))) ахахахахахах, бравос, вие сте с алтернативна интелигентност. 😉

  7

  10
 25. Кемтрейлс сподели

  Това започна с нас и да ни пръскат като хлебарка,когато влязохме в НАТО…сещайте се и не пишете коментари без да сте информирани.Кемтрейлс е факт,доказано и скоро признато от НАТО/има статии и всичко,което ви интересува,стига да поискате./https://www.blitz.bg/article/45795 / Не ви се вярва,но кемтрейлс е един от начините за депопулация на човечеството и повярвайте – върху това се работи с пълна сила и това е само един от начините!

  56

  5
 26. Цветан Василев сподели

  Сляпо сте ХОРААААААА…… Тровят ни със сигурност…. И се опитват да ни накарат на сила да се ваксинираме срещу ГРИП…. Пръскат тровят и не само със самолети но и по всякакъв друг начин… Но все тая…. А колкото до тях и техните семейства ,те си имат съответните ваксини срещу всичката помия с която ни тровят….

  52

  3
 27. airis_art сподели

  Това е абсолютно вярно. Един Световен елит създаден от една шепа хора с основател г-н Рокфелер и други подобни на него, смятат че природните ресурси са на изчерпване и за това населението в света трябва да намалее до 1 милиард. За съжаление те управляват света от много години и нищо, което се случва сега не е случайно. Докато не бъдат спряни, това унищожение ще продължава докато не постигнат целите си. А те са – Управлението на цял свят и всичко ценно да бъде тяхно. Хора, мислете какви цели трябва да си поставите за да може с всеобщи усилия да спрем тези болни за власт и могъщество червеи да бъдат унищожени завинаги!!!…

  70

  2
 28. Анонимен сподели

  Човекът убива човека!

  19

  2
 29. iva сподели

  На „дебелата“ в България се гледа като на „нещо“ лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi

  0

  16
 30. Анонимен сподели

  Пълни глупости конспирация и от такива публикации умират хора!

  13

  47
 31. Георги Димитров Гарибов сподели

  Вие сте безобразно тъпи същества!

  8

  18
 32. Георги Димитров Гарибов сподели

  Вие сте безобразно тъпи бе!!!

  7

  16
 33. Анонимен сподели

  Знаех си! Тези хиликоптери ,дето хвърчат над града ме усамниха ….. Ужас

  23

  7
 34. Мария сподели

  Един съвет към този който е написал статията – Продават вибратори бе брат! Какъв ти е проблема?!!

  17

  57
 35. Men сподели

  Tochno tova e samata istima za sujalene s godini ni trovqt za da vurvi farmaceftichnata industriq

  67

  2
 36. Пфф сподели

  Тея дето ги внасят както ги внасят тея вироси те сигорно имат ваксини и блиските им и тея дето имат много пари само ние простия народ да се борем и мъчим и ние и нашите близки 🙁

  39

  8
 37. joro сподели

  do Слава says znaesh li che tezi koito pravqt tova neim puka kakvo imat tezi promiti mozacii kato tvoq sashtoo nepodlejat na lecheniqq

  13

  2
 38. ВИКИ сподели

  Ха добро утро! И когато фактите говорят – троловете да мълчат!!!

  60

  5
 39. Слава сподели

  Интересно ми е тези,които пръскат,обгазяват, ръсят и т.н. с отровни вещества човечеството ,те извън земни ли са? Те нямат ли близки, родители,деца ,къде живеят,не дишат ли този въздух, не пият ли вода? Това е статия за абсолютно невежи и тъпи читатели. Защо подценявате аудиторията. Има увеличение на заболеваемостта на хората,но защо не прочетете и напишете как почти половината земя пострада от Чернобил.Има публикации ,има и книга- Чернобилска молитва,в които е показано чудовищното замърсяване на въздух, почва , вода ,показана е жестоката обреченост на милиони хора.

  55

  47
 40. Анонимен сподели

  не са дрьн дрьн….истина е

  71

  11
 41. Анонимен сподели

  дрън-дрън

  7

  45
 42. Анонимен сподели

  Комуняги мръсни, вас нали са ви заразили още в ткзс

  12

  46
 43. Necherven сподели

  Не се сещам за достатъчно гнусна псувня, която да е адекватна на гнусните ви писания! Но вие се сещате!

  20

  68

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.