Еротична красавица налази тийн идол

Връзката между плеймейтки и чалга изпълнители изглежда се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков, коментира сайтът Флагман.

Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса. В нея той пее за ген. Мутафчийски и заразата, като видеото наближава 10 милиона гледания. На разпространените и от двамата снимки младите са заедно в столично заведение плътно един до друг въпреки препоръките за социално дистанциране.

И докато Теофиков пази мълчание дали между тях е пламнала любовта, то Нейчева подсказва на близките си, че химията е в напреднал стадий. Нейчева нашумя с признанията си, че е абсолютен пример за сексапил. Освен това бившата актриса не крие, че и тя попада в списъка с жени, които са подлагани на онлайн неприлични предложения за пари срещу интимни ласки.

Нейчева е категорична, че такива „мръсотийки“ при нея не минават. Жанет, която грабна приза Топлице на Пловдив за 2018 г., твърди, че вече не отваря неприлични снимки, видеа и предложения, които получава, и блокира нахалниците, пишат родни таблоиди.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени