Ернестина Шинова се обясни в любов на синеок красавец (СНИМКИ)

Актрисата Ернестина Шинова винаги е казвала, че Андрей Слабаков е мъжът на живота ѝ и не би го заменила за никой друг, въпреки че я ядосва на моменти. Оказва се обаче, че той не е единственият мъж в сърцето ѝ.

Актрисата ежедневно се обяснява в любов на още един много симпатичен и чаровен мъж, който буквално стои на четири крака пред нея и я гледа с обожание. Става дума за любимото куче на Ерна – Сибир, който е порода хъски и ѝ е подарък от Андрей Слабаков.

Преди няколко години Андрей се прибрал у дома с един кашон от домати, в който седяло малкото тогава кученце. Купил го тайно, за да изненада любимите си хора. Разбира се, цялото семейство се влюбило от пръв поглед в четириногия синеок красавец, но най-силно привързана към него и до днес е Ернестина. Именно актрисата е и човекът, пред когото Сибир е досущ като бебе, нищо че вече е пораснал достатъчно.

Любопитен факт е, че хъскито на Ерна и Андрей разбира команди не само на български, но и на италиански език. „Хората много бъркат, като си мислят, че хъскитата са глупави. Това е така, защото ги възпитават като немски овчарки. Не става така. А нашият Сибир е изключително умен”, хвали красавецът на четири лапи Андрей Слабаков.

Не само това, но и Сибир на няколко пъти спасява стопаните си от крадци. Преди години артистичното семейство става жертва на апаши, докато всички са си у дома и спят. Наглеците първо прескочили дворната врата, а после влезли през прозорците в къщата. От стая на първия етаж задигнали златни бижута на Ернестина. През това време актрисата, режисьорът и дъщеря им Йоана спели дълбоко. В просъница обаче, Шинова чува как хъскито им скимти, но не му обръща внимание. Чак на сутринта семейството разбрало, че го посетили неканени гости, а Сибир през цялото време се е опитвал да ги предупреди за опасността.

Преди броени дни русата актриса отново пусна красив кадър, само че с друг четириног красавец от същата порода. За него тя само написа в социалната мрежа, че е на една година и въпреки големия си ръст, пухкавият домашен любимец все още се мисли за бебе.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени