Емо Чолаков след емоционалната загуба: Не се справям с децата!

Водещият на забавното предаване за двойки „Един за друг“ по Нова телевизия трудно се справя сам с двете си дъщери. В края на януари Емо Чолаков овдовя и два месеца след смъртта на съпругата си, все още не е намерил сили да коментира загубата ѝ.

В момента бившият синоптик на bTV играе ролята и на майка, и на баща за двете си деца – 14-годишната Ема и 4-годишната Дара. И напълно нормално, задачата се оказа доста изтощителна за него.

Емо изплащал тлъст ипотечен кредит и за да подсигури на децата си всичко нужно, работел на две места едновременно. Водещият ги виждал рядко заради телевизионните си изяви, както и работата си на софийското летище, пише „Уикенд“.

Въпреки семейната трагедия, Емо събрал сили да изпълни ангажимента си на водещ на любовното шоу. Покрай снимките на семейното риалити, нямал никакво свободно време и често приключвал работния ден късно вечер. Затова помолил за помощ родителите си.

Баба Диляна и дядо Тома всеотдайно се грижели за внучките си. Самият Емо бил дълго чакано бебе, заради което възрастните хора с радост взели момичетата при себе си в Гоце Делчев. Голяма опора на гологлавия симпатяга в най-трудния момент в живота му била и сестра му Ирина. Тя обаче го подкрепяла предимно морално, тъй като живеела със съпруга си и детето им в Пловдив.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени