Емилия обикаля по улиците с чисто ново Бентли за половин милион

Една от най-глезените фолк диви в България – Емилия – се изфука с чисто новото си Бентли Бентайга. Свръхлуксозното возило било подарък от нейния любим, милионерът Жорж Башур и се оценява на около 500 хил.лв., тъй като е с всички екстри, предава в. „Уикенд“. За да е пълен луксът, който изпълнителката демонстрира, тя ползва и услугите на личен шофьор.

„Жорж угажда много на любимата си, не ѝ отказва нищо! Облича я в последните модни колекции на всички скъпи марки, купува ѝ дамски чанти за 5-6 хил. лв. Емилия винаги е била обгрижвана от мъжете до себе си, но щедростта на настоящия ѝ надминава дори най-оптимистичните очаквания. Сякаш е спечелила от тотото с Жорж“, коментират завистливи колежки.

Сирийският бизнесмен не жали средства за любимата си жена. Той угажда на красавицата за всяка нейна прищявка, а „Бентли”-то е най-скъпата кола, която изпълнителката е притежавала. Возилото е снабдено с всевъзможни екстри, за да може блондинката да се чувства комфортно, когато пътува за участия. Освен задължителният кожен салон, джипът разполагал с телевизори, мокър бар, хладилник, панорамен таван, автопилот и още една камара изгъзици. Суперколата е в златист цвят.

Фолк дивата не крие возилото и често качва снимки или клипчета от баровския джип. Тя се вози винаги на задната седалка, където се чувства комфортно с всички глезотии, с които разполага колата.

Блондинката не позволява на шофьора си да кара бързо, защото има страх от високи скорости. Това отчасти се дължи на факта, че певицата, годеникът ѝ Жорж Башур и синът му Феди катастрофираха тежко през пролетта на 2018 г. Тримата пътуваха с лъскав джип „Мерцедес Gle 4matic”, който обаче отиде за скрап, защото детето на бизнесмена загуби контрол и колата се преобърна. 19-годишният Феди почина само 3 дни след катастрофата и от тогава Емилия има фобия от шофиране и високи скорости.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени