Ели Голдинг ще става майка (СНИМКА)

Певицата Ели Голдинг е бременна с първото си дете от съпруга си Каспар Джоплинг, съобщи ЮПИ.

Суперзвездата не се е появявала в общество от август миналата година – в музея „Виктория енд Албърт“ в Лондон. Тя каза, че е разбрала за бременността малко по-късно, на първата годишнина от сватбата ѝ.

„Бременността ме накара да се почувствам човек. Иска ми се да намеря по-добра дума от женствена, но се налях както никога преди – призна тя. – Приятно ми е. На съпруга ми също“, пише БТА.

Бременността бързо е донесла промени, включително и в подхода на певицата към фитнеса и храната. В условията на пандемията от COVID-19 тя си е наложила и много самоограничения, които са предизвикали чувство за самота.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от elliegoulding (@elliegoulding)

Ели Голдинг сподели и друго за бременността.

„Такова гадене и умора никога не бях преживявала. Струва ми се, че е табу да се говори за бременността като предизвикателство. Тя не винаги е спокойна и жената не винаги сияе“, каза Ели Голдинг. „Не казвам, че всяка секунда от тази бременност съм била нещастна. Но не винаги е лесно. Започнах да уважавам повече всяка жена, която има деца.“

Ели Годинг добави, че се вълнува от предстоящото майчинство, но остава съсредоточена и върху музиката си. Тя издаде албума си „Brightest Blue“ през юли миналата година след петгодишна пауза. Тогава тя призна, че той е най-искреният ѝ досега.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени