Една от щерките на Анджелина Джоли порасна и вече е… (СНИМКИ)

През 2005 година актрисата Анджелина Джоли осинови шестмесечната Захара от Етиопия.

14 години по-късно момичето вече е пораснало и изглежда се разхубавява все повече, превръщайки се в гореща красавица.

„Колко бързо растат тези деца“, не веднъж е казвала актрисата и изглежда това наистина е така и неоспоримото доказателство е 15-годишната Захара.

Съдбата на момичето не е лесна. Момичето е родено в Етиопия и почти веднага е изоставено от биологичната си майка. Скоро след това обаче, на помощ се притекла известната актриса. Тя осиновила малката Захира през 2005 година, когато била едва на 6 месеца. Момичето било много измършавяло и изтощено след месеци, прекарани в болница.

Сега Захара, от малко уплашено дете се превръща в истинско въплъщение на красотата. Папараци заснеха девойката да се разхожда из улиците на Лос Анджелис заедно с малката си сестра Шило и тяхната обща приятелка Мили Боби Браун.

Захара се е променила много. Няма и помен от мършавите ѝ форми. Красавицата даже малко напомня на красивата певица с барбадоски произход – Риана.

Преди време момичето заяви, че иска да стане модел и бе подкрепено от Анджелина Джоли. Брад Пит обаче категорично отказал това да се случи с детето му, докато зависи от него.

Захара, Шило и Мили се сприятелили през миналия септември. За първи път трите били забелязани заедно в Старбъкс. През февруари приятелките отново бяха забелязани заедно в един известен ресторант в Ню Йорк, а после с часове се разхождаха и приказваха по улиците на града.

Всеки път, когато се появят снимки на Захара в медиите, те припомнят, че момичето е осиновено. Биологичната ѝ майка, която се смяташе, че е починала от СПИН, се появи изненадващо преди две години. Тя обвини актьорите във фалшифициране и искаше да отведе Захaрa в приют. Дори започна а сипе свирепи закани и заплахи, но Джоли успя да разреши конфликта.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени