site xnxx india motel footjob. wifelovers

Д-р Енчев се сближи с Диана Димитрова (СНИМКА)

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев е всеизвестен естет и женската красота няма как да не привлича вниманието му. Изисканият доктор се разведе с Теди Велинова и сега е още по-свободен да даде воля на набитото си око за женствеността, пише Шоу Блиц.

Оказа се, че една от големите звезди на сериала „Откраднат живот“ е оценена по достойнство от д-р Енчев. Става въпрос за актрисата Диана Димитрова, известна още като д-р Зорница Огнянова от ролята ѝ в хитовия докторски сериал.

Двамата се засекли в бекстейджа при гостуването си в „Забраненото шоу на Рачков“ и запечатали срещата в кадър. Диана побърза да се похвали в социалните мрежи с фотоса, под който написа: „Д-р Енчев ме пипнА за па първи път“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Diana Dimitrova (@dianadimitrova.official)

С тази реплика Димитрова пояснява, че става въпрос за прегръдката, която са си разменили за снимката, а не пластични интервенции. Засега актрисата не е пипала нищо по себе си и се радва на естествена хубост, като отказва дори да изправи кривите си зъби, намирайки ги за чаровни.

Все пак Диана не крие добрите впечатления от д-р Енчев. „Прекрасен“, описва го тя. А нейни приятели в социалните мрежи я съветват да не се поддава на съветите на специалиста, тъй като е млада и красива, има си всичко и няма нужда да ляга под ножа за подобрения.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal