Дъщерята на президента е съсипана заради…

Дъщерята на президента Румен Радев извади лош късмет и няма да има шанса да преживее тръпката на абитуриентския бал. Дарина е сред тазгодишните зрелостници и завършва столичното 35 СОУ „Добри Войников“, пише вестник „Ретро“.

Президентската щерка започнала подготовката за бала си още преди месеци и също като своите съученички се вълнувала от избора на рокля, грим, прическа. Поради извънредните мерки в страната заради коронавируса обаче тя няма да има шанса да блесне като принцеса в елитния столичен ресторант, където класът ѝ трябвало да празнува финала на XII клас. Дарина била съсипана от развоя на събитията и проронила немалко сълзи, че балът ѝ няма да се състои.

Все пак щяла да има шанса да облече официалния тоалет в двора на училището, след като на абитуриентите бе разрешено да се съберат за последно в школата и да отброят от 1 до 12, както повелява традицията. Едва ли и изпращането на Дарина с роднини и приятели ще протече по план, както президентската щерка си го представяла. Тя не споделя дали събитието е отпаднало и не издава кои са били сред поканените.

Едва ли обаче мащехата ѝ Десислава Радева щеше да присъства на семейното празненство и да седне на една маса с първата жена на държавния глава – Гинка, коментират запознати. По-важни от трепетите около проваления абитуриентски бал обаче са матурите, на които Дарина ще трябва да се яви.

Дъщерята на Радев вече била готова с избора си на университет, а близки до семейството издават, че най-вероятно талантливата девойка ще се насочи към сферата на изкуствата. Не е тайна, че още от IX клас тя беше част от театралната трупа към училището си.

Заедно с колегите си в кръжока обиколиха десетки фестивали и конкурси по света, а Дарина често грееше в главните роли на постановките, които се играеха на френски – езикът, който тя и съучениците ѝ изучаваха усилено в гимназията. Щерката на Румен Радев вече няма да играе в училищната трупа, но като нищо от есента може да седне на студентската скамейка в НАТФИЗ или да замине в чужбина, за да следва актьорско майсторство.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени