site xnxx india motel footjob. wifelovers

Дъщерята на Николета обикна Ники Михайлов (СНИМКА)

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов е изключително близка с настоящия мъж на майка си – Ники Михайлов. 9-годишната Никол не крие колко много се е привързала към мъжа на Лозанова, макар и да нямат никаква кръвна връзка, пише HotNews.

За изключителната им близост сподели самата Лозанова, която публикува стори, на което ясно се вижда как дъщеричката ѝ се хвърля на врата на Михайлов и го целува по бузата. Случката се развива в автомобила на футболиста, който най-вероятно я води на училище, а наследницата на Николета е супер щастлива от обичта, която ѝ връща и той.

По всичко личи, че хармонията между двамата е като между истински баща и дъщеря, а в лицето на Николай Никол определено има още един родител. Момичетата винаги са привързани много към своите бащи, като момичето на Ни Ло може да се похвали с двама татковци. Синът на Боби Михайлов обгрижва всячески наследницата на любимата си, наскоро дори публикува няколко сторита в Инстаграм от рождения ѝ ден, с което още веднъж показа, че обича детето като свое.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal