Дъщерята на Майкъл Джексън опита да се самоубие

Дъщерята на Майкъл Джексън — Парис е била приета в болница в неделя вечер след опит за самоубийство, съобщава сайтът за светски новини TMZ.

Служители на щатската полиция и на Бърза помощ са посетили дома на Парис Джексън рано сутринта вчера. Предполага се, че тя е опитала да си пререже вените.

Сайтът съобщава, че Парис вече е изписана от болницата. Според източници от семейство Джексън опитът ѝ за самоубийство е вследствие на напрежението около документалния филм на HBO, разказващ за живота на покойния ѝ баща.
След излизането на „Leaving Neverland“ („Да напуснеш Невърленд“), който описва и обвиненията в сексуално насилие срещу Краля на попа, Парис бе обвинена, че не защитава публично покойния си баща.

Дълго време тя мълча, но преди броени дни отвърна на удара като заяви, че не е нейна работа да брани репутацията и името на Майкъл Джексън.

Филмът, който бе излъчен в началото на март, стана повод за спорове и предизвиква смесени реакции от страна на обществеността.

Семейството на певеца остро разкритикува филма, а много негови фенове и поддръжници организираха протести срещу излъчването на документалния филм.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени