Дъщерята на Бербатов похити профила му в Instagram (СНИМКА)

Димитър Бербатов остана без профил в социалната мрежа Instagram за няколко часа. Футболистът, който е доста активен в интернет пространството, беше изненадан от най-сладкия „похитител“ на света – своята по-голяма дъщеря Деа, съобщи bTV.

9-годишната наследница на Бербо представи София на всичките над 411 хил. последователи на баща си, докато двамата се наслаждаваха на слънчевото време в центъра на столицата и чакаха мама Елена.

Известният ѝ татко не посрещна инициативата ѝ с голяма радост. Особено след като тя му прибави така модерните кучешки ушички и муцунка.

Медията коментира, че може би това е поредната актьорска игра, в която баща и дъщеря Бербатови се включват с огромен ентусиазъм.

Преди мача на тима на българския нападател и този на Луиш Фиго през 2017 г. Деа и Бербо изиграха забавна сцена, с която промотираха събитието.

Рекордьорът по голове за националния отбор често показва на последователите си как се забавлява с 9-годишната Деа и 6-годишната Елиа. Двете пък нямат нищо против да бъдат звезди в публикациите на баща си.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени