Драма тресе „Капките“, Папи Ханс изпадна в депресия

Шоуто за имитации „Като две капки вода“ се радва на огромен зрителски интерес за пореден сезон, а изненадите в предаването са много. Първоначалните очаквания на феновете обаче се разбиха жестоко. Оказа се, че сочените за сигурни фаворити се изложиха, а други, от които изобщо не очаквахме, се справят все по-убедително.

Тази година продуцентите заложиха на изцяло професионални певци в подбора на участници. Изключение прави писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, който от известно време се мъчи да пробие и на музикалната сцена. За жалост на почитателите му, представянето му не е особено добро и е в дъното на класирането, което го озлобило към колегите.

Още по време на участието си във „ВИП Брадър“ той сподели, че има голямо желание да участва в имитаторското шоу. Вътрешни източници издадоха, че напористият младеж е опитвал всякакви начини да се добере до мечтания договор в най-гледаното шоу у нас. На предварителните разговори Папи се изхвърлил малко в повече и успял да убеди всички, че е най-подходящият участник за „Капките“.

Още с обявяването на участниците феновете бяха сигурни, че Папи Ханс е с най-сериозни шансове за победа и ще разбие на пух и прах всичките си колеги от музикалната гилдия. Още с първия си образ, този на Миро, се надъхал сериозно, че няма равен. По време на първото живо предаване обаче той не се справи успешно, а журито не спира да реже крилата на самочувствието и амбициите му.

Това ужасно много депресирало писателя, който до този момент се мислел за велик имитатор. Папи не може да си намери място, че е в дъното на класирането и че след всеки образ нещата стават все по-зле и минават в графа „пародия“. А Папи е участникът, който най-много репетира и влага най-много усилия за крайния резултат.

Музикалният и актьорският му талант обаче отсъстват и това ясно личи при участието му в най-гледаното тв шоу. Започва да губи и от почитателите си, които са крайно разочаровани, че толкова време са били заблуждавани, че той е певец.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени