Димитър Бербатов и приятели поиграха мини футбол

0

Отборите на бившите национали Димитър Бербатов и Иван Цветков се срещнаха в звезден приятелски сблъсък по минифутбол в Благоевград в последните часове на 2018 г., сподели struma. Мачът бе на закрити врати в спортната зала на ЮЗУ „Н. Рилски“ и бе спечелен с 12:7 от тима на екснападателя на „Тотнъм“ и „Манчестър Юнайтед“.

Единственият българин, ставал голмайстор на Висшата лига на Англия, се нагърби с отбранителни функции и предостави повече шансове на съекипниците си в предни позиции. Сред тях бяха наставникът на ОФК „Пирин“ и негов съекипник от юношеските години в ЦСКА Петър Златинов, бившите защитници на „Литекс“ Пламен Николов и Станислав Бачев и кресненският халф на „Арда“ Венцислав Бенгюзов, а на вратата застана стражът на „Септември“ /Сим/ Васил Христов.

В екипа на Ив. Цветков блестяха орлетата Владислав Златинов, Антон Костадинов, Юлиян Попев и Светослав Дяков, под рамката бе състезаващият се в момента за „Ботев“ /Вр/ Красимир Костов. Подобна среща би предизвикала огромен интерес и 350-те седящи места в залата нямаше как да поберат феновете, но организаторите в лицето на братя Златинови, както и останалите участници приеха условието на Бербо да не я разгласяват.

Все пак на трибуните се озоваха няколко своеобразни ВИП персони – старшията на „Берое“ Александър Томаш, бившият страж на „Марек“ Тодор Кючуков, голмайсторът на „Левски“ Станислав Костов, бизнесменът Димитър Байкушев,  благоевградският футболист Петър Кепов, кондиционните специалисти и екссъотборници по лека атлетика в АК „Джордан“ /Бл/ Чудомир Чокаров и Антон Дончев…

0
0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.