Джулиана Гани пръснала 150 000 за пластични операции

Джулиана Гани е вкарала в пластични операции и разкрасителни процедури сума, достатъчна за да купи цял апартамент в София, твърди HotArena. За да се сдобие с актуалния си вид, тя е похарчила близо 150 хиляди лева.

Благодарение на тези пари Гани в момента няма нищо общо с външността, която природата ѝ е дала. Сравненията между старите и новите снимки на Джулиана са меко казано шокиращи. Силиконовата пловдивчанка в момента не прилича на себе си и само много внимателно вглеждане във фотосите ѝ от „преди“ могат да наведат на мисълта, че е същото момиче, което днес гледаме във всевъзможни риалити формати и развлекателни предавания.

„Предишната“ Джулиана с по-дълъг и по-широк нос, по-слабо изпъкнали скули, по-обла брадичка, доста по-закръглена е и, разбира се, с далеч по-скромна гръдна обиколка. Проверка на „Уикенд“ показа, че мечтата на всички фенове на изкуствените красавици е лягала поне три пъти под ножа само за да си коригира носа.

Последното му разкрасяване беше преди около година – малко преди тя да забременее. Само формата на дихателния орган е струвала на неговата притежателка над 20 000 лева. Отделно от това са корекциите на нейните скули, които се правят регулярно, за да се поддържа или променя формата им.

Според запознати, Гани регулира скулите си с хиалуронова киселина, което до момента ѝ е струвало около 15 бона. Наскоро тя се похвали с поредна промяна по лицето си, без да издаде точно каква е тя. Но ясно се забелязваше, че е в брадичката – още близо 2000 лева за поддръжка на красотата на плеймейтката.

Отделно са корекциите на устните, които за Джулиана вече са се превърнали в навик почти като миенето на зъбите. Поставянето на изкуствени мигли пък въобще не се брояло – то било рутина, както и поддържането на нейния маникюр. Значителни са и разходите по тялото на високата моделка. Както е известно, тя поне 3 пъти е коригирала гърдите си, докато стигне сегашния им размер, издут от цели 2000 кубика силикон. Обемът е рекорден за България – нито една фолк певица или плеймейтка не може да се похвали с подобни количества изкуствено вещество в пазвата си.

Говори се, че докато го достигне, Гани е инвестирала поне 40 000 лева, като не смята да спира дотук. Тя планирала нови интервенции, тъй като силиконовият бюст изисква постоянна поддръжка. Някои смятат, че и дупето на Джули не е останало непокътнато от скалпела.

В него блондинката, която между другото по природа е брюнетка, била наляла около 15 хиляди лева. След всички тези капиталовложения не е чудно, че дори сега, след като стана майка на момченце, което вече е на 3 месеца, силиконовото изкушение не спира да се разголва пред камери и на публични места. Нормално е човек, който е платил подобна сума за външния си вид, да иска всички да видят резултата от капиталовложенията му.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени