site xnxx india motel footjob. wifelovers

Джон Сина от „Бързи и яростни“ се извини на Китай

„Направих една грешка. Много, много съжалявам за нея“, каза Сина на мандарин във видеозапис в социалните мрежи, по повод свое интервю, в което нарича Тайван „страна“.

Американският актьор и звезда на кеча се извини на китайските си фенове, след като определи Тайван като държава в интервю по повод новия филм, в който участва – „Бързи и яростни 9“.

В интервю за тайванския тв канал TVBS по-рано този месец 44-годишният Сина каза, че Тайван ще е първата „страна“, в която публиката ще види последната лента от високоскоростната поредица.

Китай определя Тайван като своя провинция, въпреки това властите на острова отхвърлят това положение.

„Направих една грешка. Много, много съжалявам за нея“, каза Сина на мандарин във видеозапис, публикуван в акаунта му в социалната мрежа Уейбо, популярна в Китай.

„Обичам и уважавам Китай и китайския народ“, добави звездата.

Per popular request, here’s Mr. John Cena’s apology video with English subtitles. I kept all the incoherence in the video, as well as the curious absence of what he’s actually apologizing for pic.twitter.com/WmJlRcyOID

— Tony Lin 林東尼 (@tony_zy) May 25, 2021

Извинението му обаче не беше достатъчно за немалка част от потребителите на социалните мрежи в Китай.

„Моля, кажи на мандарин, че Тайван е част от Китай. В противен случай няма да те разберем“, гласеше един от коментарите под поста на холивудската знаменитост, получил най-много харесвания.

И в САЩ имаше неодобрение към думите му.

„Може ли някой да помогне на Сина да намери гръбнака си?“, написа в Twitter Мат Каролиън, мениджър на новинарския сайт Boston.com.

Бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео също реагира критично.

„Така ниско се поклони пред Китайската комунистическа партия, че дори не те виждам“, написа той в Twitter.

Филмът „Бързи и яростни 9“ е хит в континентален Китай след премиерата си на 21 май. От общите приходи на филма през последния уикенд в размер на 162 милиона долара, 135 милиона долара са от прожекции в Китай.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени

xxx videos xnxxgratis.tv naked pumpkin carving brunette with perfect clam. desi anal