Дженифър Анистън с пръстен за половин милион от Брад Пит

Дженифър Анистън все още носи годежния пръстен, с който Брад Пит поиска ръката ѝ преди 20 години. Първата бивша съпруга на актьора беше с бижуто и по червените килими в началото на последния киносезон, който без време беше прекъснат от пандемията.

Преди това да се случи обаче, Джен беше снимана няколко пъти с диаманта върху безименния пръст. През януари, когато Пит обра всички статуетки за своя герой в „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино, някои журналисти запитаха дали това е същият пръстен от началото на бурната любов между него и Анистън, пише „Стандарт“.

Тогава стана ясно, че аксесоарът няма как да се сбърка или дублира, защото скицата за него е дело на самия Пит и го е поръчал на известната бижутерка Силвия Дамиани, като тя е подписала договор, че моделът и изработката са ексклузивни и няма да бъдат използвани втори път. Цялото удоволствие е струвало на Пит половин милион долара. Силвия Дамиани през 2000 година обаче фриволно нарушава договора и неразумно пуска серия от не толкова скъпи пръстени по рисунката на Брад, а той пък веднага завежда дело и го печели.

Според светските наблюдатели в Меката на киното Анистън е започнала да носи годежния подарък веднага, след като Пит и Джоли финализираха отношенията си, въпреки че разводът им все още не е приключил поради юридически причини. В момента обаче се говори, че по време на социалната изолация Пит се среща с младата актриса Алия Шокарт. И двамата твърдят, че са просто приятели, но дали е така, само времето ще покаже. Анджелина Джоли също не била във възторг от общуването между Алия и Пит. Тя дори забранила на Шайло да гостува на баща си, когато Алия е наоколо.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени