Девствена девойка мистериозно роди бебе

Бременна млада жена, която твърди, че никога не е спала с мъж, мистериозно роди бебе, въпреки твърденията си, че е девствена. Интересният случай е от Китай, а младата жена е била приета в болницата със стомашни болки, пише Mirror.

Лекарите от болничното заведение разказват, че младата жена е била с изключително наднормено тегло и заради това не разбрала, че е бременна. Родилката се изненадала страшно много, когато разбрала, че всъщност ще ражда дете. Тя дори настояла да ѝ направят тест за девственост преди да пристъпят към раждането на бебето, което се появило на бял свят чрез цезарово сечение.

Бременната девственица била приета на 15 януари в болница в град Гиянг – столица на провинцията Гижу, предават местните медии. На 6 февруари тя родила момченце.

Когато жената пристигнала в болницата заедно с родителите си, всички останали шокирани, когато им казали, стомашните ѝ болки всъщност са контракции, а тя ражда. „Не е възможно да съм бременна.“, казала тя и добавила, че “ не харесва мъже, никога не е имала гадже, а за секс и дума да не става“.

Когато момченцето се родило, младата жена категорично отказала да го кърми и да се грижи за него и докторите били принудени да го дадат на родителите ѝ. Според докладите на болницата, жената живеела сама, а заради теглото ѝ и нередовният и менструален цикъл никой не забелязал, че е бременна, дори самата тя.

От управата на болницата разказват, че това не е първият случай, в който родилка не знае, че е бременна до самото раждане. „Обичайно става въпрос за непълнолетни и необразовани момичета, но този случай е различен. Тази пациентка е над 20-годишна и с добро образование. Всички бяхме изненадани.“

Не се знае все още какво ще е бъдещето на новороденото момченце. Не е ясно и кой е бащата на детето.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени