Двойник на Аквамен плени публиката в „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Изпълнението на талантливия Калоян Николов от Бургас в „Гласът на България“ изправи на крака цялата зала.

Всички 4 стола на журито се обърнаха за 27-годишния певец, а треньорите влязоха в люта битка за таланта му. Оказа се обаче, че Графа е блокиран от някого от колегите си, така че да не спечели участника в своя отбор. Разбира се, това много го ядоса и видимо скри усмивката му.

„Аз те блокирах. Не се сърди!”, заяви Михаела и се втурна да прегръща Графа, а той, в духа на шоу формата, закачливо ѝ запя фрагмент от своя популярна песен: „Тайно до тебе, той е твой враг!”

„Айде, айде, глупости сега, няма врагове тук!”, засмя се изпълнителката, опитвайки се да излезе от конфузната ситуация.

В крайна сметка двамата бързо приключиха с вербалните престрелки и Графа, като истински джентълмен, отсече: „Няма да си кривя душата, Калоян, подхождаш на отбора на Михаела”.

Въпреки това обаче, зад кулисите Графа се закани много на усмихната си колежка, че.. ще я изненада в най-неочаквания за нея момент. „Много ме ядоса факта, че тя ме блокира и ще намеря със сигурност начин да й открадна Калоян!”, закани се изпълнителят.

Самият Калоян Николов пък, който предизвика сблъсъка на треньорите, извън сцената на „Гласът на България” се издържа като певец по туристически круизи. Записва се за кастинг в шоуто в търсене на ново начало.

„Не си спомням да съм имал щастливо детство, а само, че съм бил обичан. Когато родителите ми се разведоха, с майка ми и двете ми сестри се преместихме в двустаен апартамент с баба, дядо и вуйчо. Бяхме като в дядовата ръкавичка. От беднотията тогава съм научил, че колкото по-малко имаш, толкова по-щастлив си после, когато получаваш”, призна Калоян. Той губи баща си при нелеп инцидент – блъска го влак. „Нямах много поводи да се усмихвам и точно това превърна желанието ми да правя хората щастливи в истинска мантра”, откровен е певецът.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени