Две мрачни дати ни очакват през юни

През юни 2020 година едновременно ще се случат две много забележителни астрологични явления, които могат да засегнат някои хора осезателно. През първия месец на лятото ще има не само лунно, но и слънчево затъмнение.

Много астролози смятат, че затъмненията са много опасни периоди. В същото време енергията на тези събития може пък да се окаже и полезна за някои хора. Все пак си струва да бъдете внимателни по време на тях и да не правите нищо необмислено.

През 2020 година се очакват шест затъмнения. Астролозите смятат, че това обяснява защо тази година ще се окаже много трудна за мнозина.

Лунно затъмнение – 5 юни 2020 година

Лунното затъмнение се очаква да бъде на 5 юни. Сянката на земята частично ще покрие спътника, така че той няма да изчезне напълно от небето.

Влиянието на такова явление не може да бъде наречено особено силно и едва ли ще навреди на много хора по някакъв начин. В същото време обаче астролозите смятат, че ако Луната е само частично закрита, тогава може да се случат какви ли не неприятности на повечето хора.

По време на лунното затъмнение трябва да сте максимално внимателни и да не правите нищо, което може да доведе до проблеми. Струва си да се откажете от дълги пътувания или големи покупки. Астролозите казват, че в този ден е добре да сте сами със себе си.

Слънчево затъмнение – 21 юни 2020 година

На 21 юни ще има слънчево затъмнение. Според астролози това явление има доста силно влияние върху хората и може да предизвика кавги и недоразумения. В края на месеца се очаква пръстеновидно слънчево затъмнение, което е по-различно от обичайното.

Луната ще бъде на голямо разстояние от Земята и ще закрие слънцето по такъв начин, че да остане достатъчно ясен ръб. Експерти смятат, че това може да има изключително негативен ефект върху хората и при много от тях ще изникнат неочаквани проблеми.

Ще се наложи много от хората да действат бързо и да вземат светкавични решения, които имат опасност да се окажат фатални.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени