Даниел Петканов: Милен Цветков нямаше да хареса жалейките по негов адрес

Даниел Петканов бе сред най-добрите приятели на Милен Цветков. Лудия репортер никога няма да забрави, че журналистът пръв повярва в него и го внедри в телевизионните среди, които го направиха популярен и в момента се изхранва от това.

Разликата във възрастта за тях не е била проблем и винаги са си говорили открито на всякакви теми. След новината за ужасната катастрофа, в която загина Милен Цветков, Дани Петканов разтърси мрежата с думите си.

Сега отново използва трибуната на социалните мрежи, за да признае нещо важно за приятеля си. „Милен със сигурност нямаше да хареса жалейките по негов адрес. Животът трябва да продължи. Всеки ще получи това, което заслужава. Най-доброто предстои. Искам да съхраня хубавите и весели моменти“, написа Петканов и сподели забавни видео клипове от работата си с Милен Цветков.

По този начин той обясни отсъствието на каквито и да е жалейки в профила си. Даниел страда много за загубата на близкия си приятел, но няма намерение да го прави достояние на целия свят. И не може да разбере как може толкова хора да си правят реклама на негов гръб, споделяйки снимки и истории, като въобще не са се познавали с журналиста, а просто да му гостували веднъж-два пъти в предаването, пише show.blitz.bg.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени