Гущерова роди, бебето е в кувьоз

Светлана Гущерова роди дъщеря в сряда, но запази в тайна новината, защото първото ѝ дете избърза да се появи на бял свят в осмия месец. Плеймейтката трябваше да стане майка за първи път в края на март, но се наложило да влезе в известна столична болница предсрочно. Бебето е в кувьоз и заедно с майка си ще остане седмица в лечебното заведение под грижите на неонатолозите, съобщи Woman.bg.

Гущерова вече обяви, че ще кръсти хлапето на баща му Християн, защото това е първо бебе и за него. Припомняме, че той имаше един брак с певицата Мария, но двамата нямаха деца. Светлана, за която това е първи брак и Гущеров-син вдигнаха сватба през лятото на миналата година в столичен хотел.

По време на бременността тя тръгна на училище за майки, в което ходели да се обучават как да сменят пелени и как да повиват децата си синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Наскоро самата Гущерова разказа в свое интервю, че откакто е разбрала, че носи дете в себе си, започнала да чете книги за майчинството. „Ходя всяка седмица и много ми помага. Научавам много неща и съветвам всяка бременна да се запише на училище за майки. Има повече информация, отколкото в книгите. Доволна съм“, сподели тя.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени