Грандиозен скандал избухна между Хари и Кралицата

35-годишният принц Хари се бори за независимостта на семейството си още преди да го създаде. Това разкри биографът му Анджела Левин в наскоро издадения документален филм „Хари и Меган: Освободените“. 

Левин многократно е интервюирала херцога на Съсекс, включително за книгата си „Хари: Разговори с принца“, така че тя е имала възможността да получава информация от първа ръка.

Именно в един откровен разговор Хари ѝ споделил за ужасен скандал, който избухнал между него и кралица Елизабет II малко преди сватбата му с Меган Маркъл. Именно венчавката помежду им се оказала причина за дрязгите между британската кралица и внука ѝ.

Двамата се скарали жестоко защото Елизабет II заговорила за бъдещия развод между Хари и Меган.

Според авторката, малко преди сватбата на принца с 38-годишната Меган Маркъл, кралицата се опитала да убеди внука си в необходимостта да подпише предбрачен договор. Хари обаче категорично отказал.

Кралицата искала Хари и Меган да подпишат споразумение, според което Маркъл ще получи само предварително определена сума пари след финализирането на развода. 

„Хари се вбеси до полуда, щом чу какво иска кралицата. Той ѝ каза, че ще живее с Меган през целия си живот, абсолютно ѝ се доверява и ѝ вярва, и няма да подпише нищо. Предбрачното споразумение му се стори обида за Меган. Тя също нямаше желание да подписва нищо“, каза Анджела Левин.

Между другото състоянието на принц Хари се оценява на 25 милиона евро, а спестяванията на съпругата му, според някои оценки, възлизат на пет милиона евро.

Левин споменава още, че принцът ѝ е разказал как е представил избраницата си в кралския двор.

„Той обясни на Меган много внимателно както точно трябва и какво не трябва да прави. В началото се страхуваше да не я шокира заради всичките протоколи, които тя трябва да спазва. Разбира се, на Меган ѝ отне време, но така и не свикна и все ги нарушаваше. Заради това напускането на кралското семейство се оказа съвсем логично“, заключава Левин.

Любопитно – Източник : Факти.бг
RSS новини от България

Коментарите са затворени